simpatično

Za koga je navijao princ Džordž u finalu Vimbldona? Novak mu je dao da drži trofej, a sada se pojavio NEODOLJIV snimak

0

Sin vojvode i vojvotkinje od Kembridža princ Džordž juče je prvi put uživo gledao finale Vimbldona, a nakon meča je doživeo trenutak koji će pamtiti zauvek

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Novak Đoković juče je u Londonu osvojio Vimbldon po sedmi put, a trofej mu je, sada već tradicionalno uručila Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža i supruga princa Vilijama, koja je pokroviteljka najstarijeg teniskog turnira na svetu.


Kao i svake godine, nakon što je pobednik ovog grend slema održao govor, fotografisao se i pozdravio publiku s balkona, usledilo je ćaskanje s princem Vilijamom i Kejt Midlton. Ove godine, paru se pridružio njihov najstariji sin Džordž, inače treći u redu za presto.


Džordž je izgledao vrlo uzbuđeno i napeto tokom meča, a nakon finala imao je priliku da popriča sa Đokovićem, koji mu je pružio neverovatnu čast — dao mu je da drži njegov trofej!

U pitanju je, inače, priznanje teško 3,5 kilograma, a mali princ i budući kralj Velike Britanije priznao je da mu nije lako da drži trofej, nakon čega mu je majka Kejt pritekla u pomoć.


Inače, sada se pojavio i snimak na kom pre početka meča tokom ležernog ćaskanja s oficirima na Vimbldonu jedan od okupljenih pita Džordža za koga će navijati.


Za Đokovića — odgovorio je Džordž.

 

Budući da je Australija, čiji je predstavnik Novakov rival u finalu Nik Kirjos, jedna od zemalja Komonvelta, bilo bi očekivano da je mali princ navijao za njega, ali... Izgleda da Novak Đoković ima vrlo bitnog velikog obožavaoca!

 


 

makonda-tracker