video

Ovo je haljina zbog koje je Kejt Midlton plakala uoči Meganinog venčanja: Sve je kulminiralo zbog jednog komentara

1

Često se moglo čuti da Kejt Midlton i Megan Markl nisu u dobrim odnosima, a sada su se pojavile nove informacije koje to potvrđuju
 

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U novoj knjizi Toma Baura navodi se da je Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl bila ta koja je rasplakala Kejt Midlton 2018. godine, nakon što je došlo do svađe oko deveruša i njihovog izgleda. 

 

Kejt Midlton je "briznula u plač" kada je Megan Markl uporedila ćerku vojvotkinje od Kembridža, princezu Šarlot, sa ćerkom njene najbolje prijateljice Džesike Malruni, Izabel.

 

 

Naime, one se nisu složile oko dužine poruba haljine princeze Šarlot i kroja haljine.

 

Takođe, do sukoba mišljenja je došlo i zbog toga što su njih dve imale različito mišljenje oko toga da li deverušte treba ili ne treba da nose hulahopke. 

 

 

Ovo je samo jedan u nizu njihovih sukoba i nesuglasica. Vojvotkinja od Saseksa je kasnije u interjvuu sa Oprom Vinfri rekla da se dogodilo obrnuto i da je Kejt nju rasplakala.

 

Ona je tvrdila da je na tu priču stavljena tačka jer se vojvotkinja izvinila, pa nije više želela da ulazi u detalje.

 

Tom je takođe istakao da se one i dalje ne slažu i naveo je Kejt bila umorna i da je bila potrešena zbog toga što su se pojavile informacije da Megan maltretira svoje osoblje. Zbog toga joj je sve oprostila.

 

kraljevsko venčanje
foto: Profimedia

 

Slike sa venčanja Megan i Harija pokazuju deveruše u Vindzoru sa golim nogama, dok se na fotografijama sa venčanja princa Vilijama i Kejt 2011. godine, vidi da sve deveruše nose hulahopke.

 

Ovo je jedna od svađa koja je zaokupila pažnju javnosti do koje je stigla u novembru 2018. godine.

 

megan markl
foto: profimedia

 

- Bio je topao dan i nastalo je neslaganje oko toga da li deveruše treba da nose hulahopke ili ne - rekao je prijatelj princa Vilijama i Midltona za časopis Tatler 2020. godine nakon što su Hari (37) i Markl dali ostavke na svoje kraljevske dužnosti i preselili se u Sjedinjene Države.

 

- Kejt je, poštujući protokol, smatrala da treba. Megan to nije želela - naglasio je on. 

 

Kraljevska palata je objavila saopštenje u kojem je poricala da se svađa ikada desila.

 

 

makonda-tracker