britanci zapanjeni

JE L' TO NEŠTO NA KRALJIČIN RAČUN? Otkriven ŠOKANTAN nadimak kojim princ Vilijam zove Kejt Midlton

0

Nakon jednog komentara kraljice Elizabete Druge, njen unuk princ Vilijam smislio je za svoju dragu zanimljiv nadimak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, uvek su privlačili mnogo pažnje, ali otkad su se princ Hari i Megan Markl povukli s funkcija viših članova kraljevske porodice i Elizabeta Druga se ne pojavljuje u javnosti ako to nije neophodno Kembridžovi su interesantniji medijima nego ikad!

 

Zato svakodnevno novinari istražuju o njihovoj intimi i pokušavaju da saznaju nešto novo o njihovom zajedničkom životu, a sada je isplivao zanimljiv detalj. Britanski Express javlja, naime, kako princ Vilijam zove svoju suprugu. Navodno je njen nadimak — Duchess of Dolittle, što bi, grubo prevedeno, značilo Vojvotkinja od Malo rada!


Kako piše ovaj portal, ovaj nadimak najverovatnije je nastao nakon kritika koje je Kejt Midlton dobila pre nego što je postala članica kraljevske porodice. S obzirom na to koliko su se dugo Kejt i Vilijam zabavljali pre nego što su se venčali, mnogi su verovali da će se Midltonova zaposliti pre udaje. Međutim, budućii da je zbog veze s princem bila veoma poznata, bilo joj je teško da izgradi karijeru. Kejt je radila u kompaniji Jigsaw i pomagala u očevoj firmi, ali to nije bilo dovoljno javnosti, pa su je često ismevali i tvrdili da nije preterano vredna.

 

Šuškalo se da je to smetalo i kraljici Elizabeti i da je jednom prilikom rekla da njena nova snaha "ne radi mnogo". Zbog toga Express Kejtin nadimak naziva šokantnim.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Tako je nastao ovaj nadimak kojim Vilijam navodno u šali zove svoju suprugu.
Naravno, danas on nikako ne može da bude zasnovan na istini, budući da Kejt Midlton toliko radi s brojnim humanitarnim organizacijama čiji je pokrovitelj da je njena porodica nedavno bila veoma zabrinuta za njeno zdravlje.

 

 

makonda-tracker