razvod decenije

Prvi ples uz posebnu pesmu, sama je dizajnirala venčanicu: Karleuša i Tošić se RAZVODE, a sve je počelo kao u bajci

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić imali su svadbu toliko raskošnu da se i na estradi retko viđa takav glamur

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Jelena Karleuša saopštila je da su se nekadašnji fudbaler Duško Tošić i ona rastali posle 14 godina braka.


Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila saopštenje za javnost, u kom je istakla da sportista više "ne vidi sebe kao deo njihove porodice".


Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice — počela je pevačica. — Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu.

 

Jelena i Duško godinama spadaju u najpopularnije domaće parove među poznatim ličnostima, a njihova ljubavna idila trajala je duže od decenije i po.
Kako je pevačica jednom prilikom priznala, fudbaler je bio taj koji se od početka borio da osvoji njeno srce.


Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku — on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — ispričala je svojevremeno pevačica.

 

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram

Par je posle zabavljanja rekao sudbonosno "da" na Vidovdan 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu.


Kako to obično biva s Jelenom Karleušom, sve je bilo glamurozno i u skladu s njenim ukusom, a najvažniji deo bila je spektakularna venčanica koju je pevačica sama dizajnirala.


Obučena u ekstravagantnu haljinu od bele svile i bleštavih cirkončića, koju je sama kreirala (pošto je kum Darko Kostić nije dizajnirao uprkos prethodnom dogovoru), mlada se prošetala 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmenila zavete i burme vredne 5.000 evra. Jelenina majka Divna Karleuša nije uspela da obuzda suze slušajući svoju ćerku kako izgovara „da“. Prisutan je bio i mladin otac, penzionisani general srpske policije Dragan Karleuša, koji je ćerku doveo do oltara.

 


Darko k'o Darko... Nije mu ni prvi ni poslednji put. Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno — ispričala je kasnije Jelena.


Još dok sam bila u Turskoj imala sam osećaj da od njegove venčanice neće biti ništa, pa sam na vreme našla rezervno rešenje. Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu — istakla je dodala da su punih sedam dana ručno ušivana četiri kilograma kristala!


Na dva velika švedska stola gostima su bili servirani rakovi, flambirani jastozi, karpačo, pileća krilca u terijaki sosu, kruške punjene gorgonzolom, salata od spanaća i jagoda, rolovana jagnjetina, morski plodovi, hobotnica na žaru...

Pikantne delikatese internacionalnih kuhinja zvanice su zalivale najfinijim šampanjcem i ništa manje ekskluzivnim belim i crnim vinima.

 

U ranim večernjim satima, gosti su počeli polako da pristižu i zauzimaju svoja mesta za besprekorno aranžiranim stolovima oko bazena kojim su plovili veliki beli baloni u obliku srca.


Pored članova porodice, i najbližih prijatelja, Jeleninom i Duškovom venčanju je prisustvovao i zavidan broj ličnosti iz javnog života — njene koleginice Dragana Mirković, Mina Kostić, Indira Radić i Stoja, za koje tad pisalo da su se najvatrenije borile za bidermajer, i Duškove kolege — Milan Smiljanić, Aleksandar Kolarov, Jurica Vranješ, Đorđe Ivelja i Bane Ivanović. Sa slavnim bračnim parom jedan od najlepših trenutaka u životu podelili su i Marina Tucaković, Ivica Dačić, Bata Spasojević, Dejan Milićević i mnogi drugi.

 

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Kada su se jedno drugom zakleli na vernost, i to potvrdili svojim potpisima, Jelena i Duško su zaplesali uz baladu Sergeja Ćetkovića „Pogledi u tami“, koja je ujedno i označila kraj romantičnog dela večeri i uz koju se par, inače, prvi put poljubio.


Početak spektakularne žurke proglasio je „Tropiko bend“, a odmah za njima i Mina Kostić, koja je po ko zna koji put opravdala titulu jedne od najboljih pevačica na ovakvim događajima.


Pevačica je tada imala samo reči hvale za svoju dragu koleginicu Minu.

 

Devojka razvaljuje kako peva, repertoar joj je raznolik — od „Šuška se, šuška, da ja volim Duška“ do najlepših pop balada i komercijalnih hitova i slobodno mogu reći da je "tehnički" naša najbolja pevačica. Nadam se da ću se Mini jednog dana revanširati, i ja zapevati na njenoj svadbi — izjavila je Karleuša.


Ništa manje sjajan nije bio ni Nikola Rokvić, koji je po specijalnoj želji mlade zapevao pesmu svog oca Marinka „Jelena“.


Ipak, atmosfera je kulminirala kada se mikrofona dohvatio Darko Radovanović, koji je do te mere razgalio goste da je nekoliko najraspoloženijih, na čelu s mladoženjom, poskakalo u bazen.

 

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Dragana Udovičić

I ne samo to, definitivno najveća euforija je nastala kada je Duško Jeleninom pesmom „Žene vole dijamante“ započeo nesvakidašnji vokalno-vizuelni performans na kojem bi mu pozavidele i afirmisane zvezde.


Što se tiče poklona, jedan od najinteresantnijih svakako je stigao od Dragane Mirković.


Od moje drage koleginice dobila sam nešto veoma neobično i originalno - ogroman „JK“ logo od kristala — otkrila je Jelena.

 

makonda-tracker