TUŽNO

Divna je imala nesalomivu volju za životom: Jelena Karleuša podelila fotografiju koja seća na majčine poslednje dane

0

Pevačica je nakon nezamislivog bola i ostvarenja svog najvećeg straha uspela da krene dalje, a u tome su joj pomogle naslednice Atina i Nika, kao i suprug Duško Tošić.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša doživela najveći životni udarac  3. marta 2019. kada je preminula njena majka Divna nakon duge i teške bolesti.

 

Od toga dana poimanje života i ljubavi dobilo je poseban oblik, satkan od najdivnijih uspomena, nezaboravnih emocija i duboko urezanih reči kojima joj je majka dočarala borbenost i milosrđe.

 

Jelena neretko putem svog Instagram profila deli Divnine fotografije kojima oživljava najepše trenutke koje su doživele.

 

Ovog puta prisetila se kako je izgledalo lečenje u jednoj privatnoj klinici, gde je i pored terapija nekadašnja novinarka i voditelja Radio Beograda dokazala svoju nesalomivu volju za životom.

 

Divna Karleuša
foto: Instagram Printscreen

Jelena je sve vreme bila uz majku, a lečenja u svetskim klinikama doprineli su da njena majka poslednje mesece života proživi što kvalitetnije.

 

Skoro godinu dana sam nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim — istakla je pevačica ranije, a nakon ove boli uspela je da se uzdigne i pobedi sve životne nemile situacije koje su je pratile.

 

Jelena Karleuša
foto: M.M./ATAImages

 

 

makonda-tracker