obratite pažnju

Ludo ga VOLELA, želela da se UDA za njega i da sa njim dobije DECU: Ovo je PRVI DEČKO Jelene Karleuše

0

Ona je bila zaljubljena u jednog momka sa kojim je želela da osnuje porodicu. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre više od 25 godine pevačica Jelena Karleuša kročila je na javnu scenu i već tada svojim izgledom, nastupima i pesmama privukla je pažnju medija. Tada je njen život bio interesantan javnosti, a ko je pamti još od njenih početaka ona je bila u vezi sa jednim momkom sa kojim je imala velike planove. 

 

 

Ona je u intervjuu za jedan mediji sa 19 godina pričala o jednom Nemanji koji ju je tada činio srečnom. 

 

Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu — pričala je pevačica s osmehom na licu, prenosi "Svet&Scandal" .

 

Ona je tada govorilai da misli da će sa njim provesto ceo život i da će zajedno graditi planove za budućnost.

 

 

— Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece — dodala je ona, prenosi pomenuti medij.

 

Međutim, kako je vreme teklo sudbina je imala druge planove za pevačicu. nakon prekida ljubavi sa Nemanjom, Karleuša je uplovila u vezu sa Zoranom Davidovićem Ćandom i sa njim je bila do njegove smrti. 

 

Jelena iz sebe ima i jedan razvod, a ako je suditi po sadašnjem statusu ona je sreću pronašla kraj fudbalera Duška Tošića sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku

 

 

makonda-tracker