bili su ludo zaljubljeni

Pričala je da je tad shvatila — on je pravi: Uz ovu pesmu su se Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili

0

Popularna pevačica jednom prilikom je ispričala kako je došlo do prvog poljupca s njenim suprugom i poznatim fudbalerom i kada je pomislila da je pronašla čoveka svog života

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić spadaju u parove koji privlače najviše pažnje na našoj javnoj sceni.


Uprkos brojnim spekulacijama u medijima i tračevima, par je u braku već 14 godina, a zajedno imaju dve ćerke — Atinu i Niku Tošić.


Pevačica i fudbaler venčali su se 2008. godine na Vidovdan, a sudbonosno "da" rekli su na glamuroznoj ceremoniji koja je okupila veliki brojn slavnih.
Ipak, malo je poznato da je Tošić gajio simpatije prema Jeleni mnogo pre nego što su se prvi put sreli.

 

Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča — ispričala je Karleuša.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je istakla da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu "Pogledi u tami" Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je shvatila da je pronašla pravog.


Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene — ispričala je Karleuša.

 

Kako je pevačica otkrila jednom prilikom, iako je u životu uglavnom ona bila ta koja je birala partnere, u njihovom sučaju Duško je bio odlučan i uporan dok nije osvojio njeno srce.


Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku - on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — rekla je Karleuša.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Fudbaler je retko pričao o svom braku, a u jednom intervjuu je priznao da se oseća srećnim čovekom jer je oženjen Jelenom Karleušom.

 

Dovoljno je samo pogledati moju ženu i shvatiti da je život sa njom sve samo ne kolotečina. Kada mi uveče zaspi na ramenu, polako je otkrijem i kažem sebi: „Duško, ti si jedan srećan čovek”. Moja žena i posle dva porođaja ima telo kao model. Ne znam kako joj je to pošlo za rukom s obzirom na to da nikada nije potrčala i da jede sve što goji — istakao je on.

 

 


 

makonda-tracker