opa

Luksuzna lokacija, ogroman bazen, a tek da vidite NOVI garderober... Jelena Karleuša pokazala kako izgleda njen ormar

0

Ona se uskoro seli u novu kuću i tom prilikom otvorila je vrata prostorije u kojem će držati svoju odeću. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Karleuša podelila je na svom Instagram profilu deo svog doma u koji će se kako ona sama navodi uskoro preseliti. 

 

Naime, Karleuša se sa porodicom seli u vilu koju su ona i njen suprug Duško Tošić kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a kako pišu mediji ona je sada u Jeleninom vlasništvu.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Njen novi dom se nalazi u jednom poznatom luksuznom delu na Dedinju, ali je ona tako pozicionirana da je vrlo ušuškana i da oko sebe ima ogromne krošnje. Kako su mediji pisali, za ovu vilu su oni morali da izdvoje oko 2.500.000 evra. 

 

Na fotografijama možete videti da njena vila ima ogroman bazen, a unutršanjost je takođe neverovatna. Priča se da će i njene ćerke imati zasebne terase i kupatila. 

 

1 / 5 Foto: Printscreen

 

Pevačica je počela da prenosi svoje stvari i sve to, kako smo već pomenuli snimila je za društvene mreže. 

 

— Kao što ste primetili, da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem stvari u novi garderober u novoj kući, ovde će se puniti garderober jedno 7 dana. Ima dva kupatila, izlaz u dvorište, ima i saunu, tako da ću se ovde relaksirati. Znam da vas interesuje, sve devojke to vole, to je ukratko to. Ja vam obećavam, kada se sve završi, da ću snimiti kako sve izgleda. Sada je sve u haosu.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker