šta dalje?

Prijava za NASILJE dobila epilog: Poznato hoće li Jelena Karleuša krivično goniti supruga Duška Tošića

1

Pevačica je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu saslušana povodom prijave za nasilje koje se navodno dogodilo na Božić u njenom domu

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Kako tvrdi Blic, pevačica Jelena Karleuša danas je u Prvom osnovnom tužilaštvu rekla da ne želi da krivično goni supruga i fudbalera Duška Tošića.


Pevačica nije bila preterano raspoložena za razgovor s predstavnicima medija, te je samo prošla pored okupljenih foto-reportera.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Podsetimo, domaći mediji pisali su 7. januara da je Karleuša prijavila supruga za nasilje. Kako su tada objavili domaći mediji, ona je navodno optužila Tošića da ju je ošamario i pljunuo tokom porodičnog ručka, a ona se do danas nije tim povodom oglašavala u medijima.


Fudbaler je, s druge strane, demantovao da je bio nasilan.


Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način — napisao je Tošić na Instagramu nekoliko dana kasnije.

 

1 / 5 Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić


On ni u jednom momentu nije pomenuo ime svoje supruge niti incident o kom javnost bruji danima, a istakao je da će ostati dosledan sebi i da se neće previše baviti naslovima koje čita o sebi.


Kao što možete da vidite, da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene — kaže nekadašnji fudbaler.

 

 

makonda-tracker