blista

STOMAČIĆ i osmeh koji ZRAČI! Fotografije TRUDNE Jelene Karleuše od kojih je teško odvojiti pogled

0

Pevačica Jelena Karleuša od početka karijere je vrlo vitka, a ovakav stas je zadržala i u drugom stanju.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Jedna od najpopularnijih žena na našim prostorima svakako je Jelena Karleuša, a ona je bez sumnje i jedna od fotografisanih dama u svetu poznatih.


Svaki pevačinin izlazak iz kuće prate foto-reporteri, pa ne čudi što je tako bilo i kada je Jelena bila u drugom stanju. S tačno godinu dana razmaka, u dan, Karleuša je donela na svet dvoje dece.

 

Fudbaler Duško Tošić i Jelena venčali su se na Vidovdan 2008, a iste godine su — 7. septembra — dobili prvo dete, ćerku kojoj su dali ime Atina. Tačno godinu dana kasnije, 7. septembra 2009. pridružila im se mlađa ćerka Nika.


Jelena Karleuša preferirala je u drugom stanju da sačuva svoju privatnost od medija i uživa u srećnim trenucima sa suprugom Duškom.

 

Međutim, u retkim trenucima kad se pojavljivala u javnosti, Jelena je pokazala da su joj genetika i prirodni naklonjeni, odnosno da joj je samo rastao trudnički stomak, dok je zadržala svoju vitku figuru.

 

1 / 2 Foto: Vladimir Šporčić

 

Tokom Jelenine druge trudnoće, paparaci su na jednom gradskom događaju ovekovečili njen trudnički izgled, kada se sa suprugom pojavila u lepršavoj i dekoltiranoj mini-haljini. Na prvi pogled, pevačica je izgledala kao da nije u drugom stanju, dok je, kada je zagladila haljinicu, bilo jasno da je uveliko u drugom trimestru!

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

 

 

makonda-tracker