otvorio dušu

"Kada mi uveče zaspi na ramenu...": Evo kako je Duško Tošić pričao o INTIMNIM DETALJIMA iz braka sa Jelenom Karleušom

4

Bivši fudbaler je svojevremeno sa puno strasti pričao o ljubavnoj bajci i izneo vrlo zanimljive stvari o njima.

foto: Eddy Adlan
foto: Eddy Adlan

Nakon događaja koji su se u medijima provlačili početkom 2022. godine koji se dogodio u porodičnom domu pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića i dalje se polemiše u kakvim su oni odnosima. 

 

Međutim, pre nekoliko godina Duško je na najlepši način pričao o njihovom odnosu. 

 

Retko kada je pričao o njihovoj ljubavi, ali se u jednom intervjuu otvorio i iskreno pričao o svom odnosu sa Karleušom. 

 

Dovoljno je samo pogledati moju ženu i shvatiti da je život sa njom sve samo ne kolotečina. Kada mi uveče zaspi na ramenu, polako je otkrijem i kažem sebi: „Duško, ti si jedan srećan čovek”. Moja žena i posle dva porođaja ima telo kao model. Ne znam kako joj je to pošlo za rukom s obzirom na to da nikada nije potrčala i da jede sve što goji.

 

1 / 6 Foto: Ana Paunković

 

Jelena je prava vatrena lavica, ona sve radi srcem. I kada se svađa sa mnom, podjednako je opasna i neodoljiva kao kad mi se umiljava kao mačka. A što zna da bude opasna! Ali, znam ja sa njom, ne brinite — tvrdio je Duško 2010. godine, prenosi Hello

 

Zatim je odgovorio i na pitanje da li je teško biti suprug Jelene Karleuše. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

— Ni najmanje. Ponosan sam na tu moju životnu ulogu. Niko je ne poznaje kao ja. Ljudi imaju mnogo predrasuda o njoj, koje me nekad mnogo nerviraju, ali sve je to šou-biznis. Najbitnije je što ja znam ko je ona zapravo, bez šminke, bez pompe i glamura, bez fotoreportera i reflektora. I zbog toga je volim najviše na svetu. Privilegija je kada jedna tako uspešna i lepa žena otvori srce i pokaže svoje najlepše boje.

 

 

makonda-tracker