posle "da", stiglo je "ne, ne, ne"

Nedugo posle opijenosti ljubavlju — UVREDE, SKANDALI ili samo suze: Ovo su najkraći brakovi domaćih poznatih ličnosti

0

Iako ne mogu da se porede s višečasovnim brakovima svojih kolega u Holivudu, ove slavne ličnosti s naših prostora nisu dugo ostale venčane

foto: Youtube Printscreen, Kurir Arhiva
foto: Youtube Printscreen, Kurir Arhiva

Munjevito kratki brakovi u Holivudu nisu retkost — pevačica Britni Spirs svojevremeno je poništila brak sa Džejsonom Aleksanderom posle samo 55 sati otkako su izgovorili "da".


Među našim poznatim ličnostima nije bilo slučajeva brakova tako kratkih da se mere u satima, ali je zabeleženo da su ljubavi trajale svega nekoliko meseci...

 

  • Goca Tržan i Ivan Marinković

 

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Čuvena pevačica i Ivan Marinković, kog šira publika zna po učešću u rijalitijima, bili su u braku samo četiri godine, a za to vreme su dobili ćerku Lenu. Goca nikada nije previše pričala o ovom braku, ali je svojevremeno priznala da nije bila srećna zbog suprugovih poroka i ponašanja.

 

  • Marijana Mateus i Lotar Mateus - 4 godine

 

Marijana Mateus
foto: Damir Dervišagić

Popularna dizajnerka i nekadašnji fudbaler i fudbalski trener venčali su se 2003. godine, a njihova sreća je trajala četiri fodine.

 

 

Marija je i nakon razlaza pričala lepo o svom bivšem suprugu, a i danas nosi njegovo prezime.

 

  • Leontina Vukovanović i Filip Pat - 3 godine

 

Leontina, Leontina Vukomanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i kompozitorka Leontina udala se 2009. godine za muzičara Filipa Pata, s kojim je dobila ćerku Luciju, a par se rastao tri godine kasnije.

 

Leontina, Filip Pat
foto: Dragan Kadić

Nakon rastanka, usledila je drama: mediji su pisali da je Pat optužio pevačicu da je otela njihovu ćerku jer je napustila zemlju s njom.

 

  • Aleksandra Jeftanović i Ognjen Kajganić - 2 godine

 

Aleksandra Jeftanović, Aleksandar Švraka, Saša Švraka
foto: Instagram

Poznata voditeljka i bivši rukometaš bili su zaljubljeni do ušiju kada su jedno drugom rekli "da", ali je njihov brak potrajao samo dve godine.

 

 

Prema tvrdnjama medija, do razvoda je došlo jer su često bili razdvojeni zbog posla.

 

 

Slađa Delibašić
foto: Damir Dervišagić

Bivša supruga Đole Đoganija udala se svojevremeno za 15 godina mlađe Milana Pejovića, ali iako je isprva sve delovalo idilično razveli su se manje od godinu dana kasnije. Navodno Slađin suprug nije imao razumevanja za njenu beskrajnu ljubav prema ćerkama i unucima, koje je dobila vrlo mlada.

 

  • Jelena Karleuša i Bojan Karić - 6 meseci

 

Bojan Karić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Popularna pevačica udala se za jednog od naslednika porodice Karić Bojana Karića 23. septembra 2004. godine, a razveli su se već u martu sledeće godine.


Iako se u medijima dugo spekulisalo o razlozima kraha njihove ljubavi, a Bojanova sestra Danijela kasnije je pričala da oni jednostavno nisu bili jedno za drugo.

 

  • Dado Polumenta i Selma Mekić - 5 i po meseci

 

Dado Polumenta
foto: Damir Dervišagić

Čuveni pevač je 2012. godine stupio u brak s lepom Selmom po islamskim običajima i tvrdio da je zbog nje promenio život iz korena, ali je njihova sreća trajala samo pet i po meseci, nakon čega su se rastali. Prema tvrdnjama medija, razlog je bio Dadov povratak izlascima i provodu.

 

  • Danijel Alibabić i Jovana Nikolić - 3 meseca

 

Danijel Alibabić
foto: Marina Lopičić

Crnogorski pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić zavoleli su se u rijalitiju "Farma", a veza se nastavila i po izlasku realni život. Par se ubrzo venčao, ali su se rastali samo tri meseca kasnije.


Oni su potom javno pričali vrlo negativno jedno o drugom, a manekenka je bivšeg supruga optuživala da krije da je zapravo gej orijentacije i tvrdila da je s njim jela samo sendviče, dok je Alibabić Jovanu nazivao "divljakušom bez manira".

 

  • Goga Sekulić i Igor Ramović - dva meseca

 

Goga Sekulić
foto: Tamara Trajković

Najtužnija priča na ovoj listi nije završena razvodom, već tragedijom od koje se Goga teško oporavljala. Pevačica Gordana Goga Sekulić udala se 2013. godine posle kratkog zabavljanja za Igora Ramovića i izgledala presrećno.

 

Često je pričala da sa suprugom želi idiličan i miran porodični život i mnogo dece, a samo dva meseca kasnije doživela je tragediju: Ramović je preminuo. Kako su mediji pisali, Goginom suprugu je kasno otkriven rak debelog creva, a izdahnuo je na pevačicim rukama.

 

  • Dunja Ilić i Saša Grujić - mesec i po dana

 

Dunja Ilić
foto: Instagram

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić više puta je šokirala domaću javnost, a jedno od većih iznenađenja priredila je kada je, do tada nepoznatom, Saši Grujiću iz Vranja rekla "da" na prosidbu posle samo nedelju dana veze, da bi se zatim i venčali za manje od mesec dana. Međutim, ovaj brak trajao je samo mesec i po dana.

 

 

makonda-tracker