PIKANTERIJE

Čarls ipak NIJE BIO njena JEDINA LJUBAV: Emotivni život kraljice Kamile pre kralja je bio VEOMA - UZBUDLJIV

0

Sadašnja kraljica je imala romanse sa drugima pre nego što se udala za tadašnjeg princa od Velsa 

LJUBAVNI ŽIVOT KRALJICE KAMILE
LJUBAVNI ŽIVOT KRALJICE KAMILE foto: EPA / ADAM VAUGHAN

Kraljica Kamila je sada srećno udata za kralja Čarlsa, ali pre njihovog venčanja 9. aprila 2005., oboje su imali emotivne veze sa drugim ljudima.

Budući da njihovi životi često intrigiraju javnost došlo je vreme da se prisetimo nekih starih ljubavi iz života sadašnje kraljice Kamile.

 

Poznato je da je Kamila u mladosti imala brak sa Endruom Parker Boulsom, ali i pre njega, kraljica je takođe imala brojne udvarače, od kojih su samo neki uspeli da dobiju titulu njenih momaka.

 

Ovo je ljubavni život (ili bar deo koji je poznat javnosti) od njenog prvog dečka do njenog sadašnjeg muža, kralja Čarlsa.

 

Kevin Burk


Prva osoba koja je privukla pažnju tadašnje buduće kraljice bio je Kevin Burk, koji je upoznao Kamilu 1965. kada je bila mlada, zgodna i veoma lepa. Kamila, koja je imala 17 godina u vreme njihovog prvog susreta je izašla na žurku poznatu kao bal debitantki, u Najtsbridžu kada su se ona i Kevin prvi put upoznali.

 

Kevin i Kamila su izlazili godinu dana i govoreći o svojoj vezi u biografiji kraljevske porodice, Kevin je rekao:

 

- Svake noći smo imali dva ili tri koktel zabave na koje smo išli i plesali smo, obožavali smo to da radimo kad god nam se ukazala prilika. Vikendi su bili uzbudljivi

 

BRAK S BRUKOM NIJE DUGO POTRAJAO
BRAK S BRUKOM NIJE DUGO POTRAJAOfoto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

 

- Bila je to najbolja zabava, a ja sam imao najboljeg i najzabavnijeg partnera kakvog možete poželeti. Kamila je bila izuzetno popularna i iako je nije bila lepotica, bila je privlačna i seksi.

 

Iako su Kamila i Kevin dobro funkcionisali on se kasnije oženio izvršnom direktorkom za oglašavanje Petom Bejker. Razveli su se 2001. nakon što su bili u braku više od 14 godina. Kevin se tada skrasio sa Luizom Fejri, a dobili su i sina Maksa. Kevin je bio sa Luizom do svoje smrti u avgustu 2023.

 

Endru Parker Bouls

 

Pre nego što se Kamila vezala za tadašnjeg princa Čarlsa, prethodno je bila udata za Endrua Parkera Boulsa, koji je bio član kraljičine garde. Endru je od malih nogu imao kraljevske veze i navodno je služio kao paž na krunisanju pokojne kraljice.

 

SA ENDRUOM KAMILA JE DOBILA DVOJE DECE
SA ENDRUOM KAMILA JE DOBILA DVOJE DECE foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

Endrua i Kamilu je upoznao Endruov mlađi brat Sajmon, i oni su uživali u skladnoj vezi tokom 1960-ih. Par se na kraju verio 1973. , a u brak su uplovili 4. jula iste godine. Članovi kraljevske porodice poput princeze Ane, kraljice majke i princeze Margaret bili su među gostima na raskošnom venčanju.

 

Nakon braka, par se preselio u Midlevik Haus u Viltširu i dobili su dvoje dece: Toma Parkera Boulsa 1974. i ćerku Lauru Lopes 1978. Međutim stvari se nisu odvijale kako treba i oni su se razveli 1995. godine.

 

Endru je nastavio sa Rozmari Pitman, oženivši je godinu dana nakon razvoda od Kamile. Ostali su zajedno do Rozmarine smrti 2010. od raka. Godine 2023. saznalo se da je Endru u vezi sa bivšom voditeljkom En Robinson.

 

I OD NJEGA SE RASTALA A ON SE POSLE PONOVO OŽENIO
I OD NJEGA SE RASTALA A ON SE POSLE PONOVO OŽENIO foto: EPA/NEIL MUNNS

 

Kralj Čarls


Kamilina najpoznatija veza je sa sadašnjim monarhom, a prvi put je počela pre više od 50 godina, kada su se putevi raskrstili na polo utakmici. Kamila je bila u 'off' periodu sa Endruom i kratko je izlazila sa Čarlsom pre nego što su se razišli zbog njegove pomorske karijere.

 

Par je, međutim, ostao u životima jedno drugom, a Čarls je čak postao i kum Kamilinom prvom detetu, Tomu. U međuvremenu, Čarls je pronašao ljubav pored princeze Dajane, oženivši je 1981.

 

NAKON MNOGO GODINA KAMILA I ČARLS SU SE PONOVO SPOJILI
NAKON MNOGO GODINA KAMILA I ČARLS SU SE PONOVO SPOJILI foto: POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dajanini eksplozivni intervjui nakon završetka njenog braka sa tadašnjim princom od Velsa otkrili su da su se Čarls i Kamila viđali tokom njihovog braka.

 

Par je počeo javno da otkriva svoju ljubav jedno prema drugom 1999. godine kada su fotografisani na zabavi u hotelu Ric. Sve više su se pojavljivali u javnosti i na kraju počeli da žive zajedno u avgustu 2003., a Čarls ju je pitao da se uda za njega 2005. godine.

 

KAMILA JE I DANAS NAJVEĆA PODRŠKA ČARLSU
KAMILA JE I DANAS NAJVEĆA PODRŠKA ČARLSU foto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Venčali su se 9. aprila 2005. na građanskoj ceremoniji. Od njihovog braka, Kamila preuzima sve istaknutiju javnu ulogu i stalno je prisutna na kraljevskim turnejama i putovanjima u inostranstvo.

 

Kraljica je bila uz Čarlsa tokom nekoliko teških trenutaka, uključujući smrt njegovih roditelja, pokojne kraljice i vojvode od Edinburga. Ona je takođe podržavala monarha naon što mu je dijagnostifikovan rak, zamenjujući ga na zvaničnim angažmanima dok se on i dalje oporavlja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa 

 

makonda-tracker