nesvakidašnje

Kakve BALETANKE nosi najbolje odevena devojka na planeti? Ne postoji odeća uz koju ne idu, a zrače sofisticiranošću

2

Devojka koja ne ume da se obuče dosadno viđena je na večeri s prijateljima u vrlo šik modelu udobne prolećne obuće za sve prilike

Zendeja u cvetnoj Erdem haljini
Zendeja u cvetnoj Erdem haljinifoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Zendeja Kolman oduvek je bila odevena s ukusom, ali već nekoliko godina ona je prava senzacija zahvaljujući maštovitim, smelim i spektakularnim stajlinzima koje osmišljava sa svojim stilistom Loom Roučom.


Modni mag, koji se povukao i danas sarađuje isključivo sa Zendejom, uz povremeno vraćanje na posao zbog Selin Dion, uspeo je da pretvori mladu zvezdu u primer modne neustrašivosti i originalnosti.


Još 2022. Savet modnih dizajnera Amerike zvanično je uručio Nagradu za modnu ikonu Zendeji na dodeli nagrada CFDA Fashion Awards, čime je ona postala najmlađa žena u istoriji koja je dobila ovo priznanje.

 

U galeriji pogledajte neke od njenih nezaboravnih kombinacija proteklih godina.

1 / 24 Foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Sve što ona dodirne postaje instant trend, pa nas je tako interesovalo šta je glumica u poslednje vreme nosila kada je prilika zahtevala manje glamura i otkrili vrlo praktične cipelice.

 

Zendeja u neobičnim baletankama i sivoj odevnoj kombinaciji
Zendeja u neobičnim baletankama i sivoj odevnoj kombinacijifoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je uslikana kada je krenula na večeru u jedan poznati restoran u Njujorku, a tada je nosila udoban stajling koji potpisuje Armani, poslovne pantalone širih nogavica u kombinaciji s laganim blejzerom. To je upotpunila baletankama brenda Loro Piana, modelom po imenu Rebecca, vrlo interesantnim cipelicama blago zaobljenog vrha.

Izrađene od teleće kože, ove baletanke imaju polusjajnu završnicu, efektne su maslinastozelene boje i suženog gornjeg dela tako da grle stopalo.

 

Zendejine baletanke su vrlo praktične i idu uz sve
Zendejine baletanke su vrlo praktične i idu uz svefoto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dašak sofisticiranosti daje reljefni vrh u boji zemlje, i to s efektom zmijske kože.


Nisu u pitanju tipične baletanke, već imaju petu visoku 2 centimetra, a u pitanju je par obuće za koji je potrebno izdvojiti 740 evra, iako postoje i pristupačnije varijante high street brendova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Originalni načini za pertlanje

 

makonda-tracker