jeste li i vi primetili?

Mnogima je za oko zapao isti detalj: Princ Vilijam se vratio poslu nakon saopštenja Kejt Midlton o raku

0

Princ od Velsa vratio se kraljevskim dužnostima, prvi put se zvanično pojavivši u javnosti nakon što je njegova supruga objavila da boluje od kancera

Princ VIlijam vratio se poslu nakon što je njegova supruga saopštila da ima rak
Princ VIlijam vratio se poslu nakon što je njegova supruga saopštila da ima rakfoto: Alastair Grant / PA Images / Profimedia

Princ Vilijam, sin kralja Čarlsa III i njegov prestolonaslednik, vratio se kraljevskim obavezama nakon kraćeg odmora.


Nakon što je njegova supruga Kejt Midlton, princeza od Velsa, saopštila da boluje od raka, on se i sam povukao iz javnosti, pa je porodica provela Uskrs i raspust njihove dece u svojoj seoskoj rezidenciji Anmer hol.


Za to vreme, princ od Velsa viđen je sa sinom princem Džordžom samo na utakmici Aston Vile i Lila, a danas se vratio kraljevskim dužnostima, odnosno svom poslu.

Za prvo zvanično pojavljivanje otkad je objavljeno da Kejt Midlton ima karcinom, princ Vilijam je odabrao posetu dobrotvornoj organizaciji koja se bavi distribucijom hrane u Sariju Surplus to Supper, a iskoristio je ovu priliku i da pripomogne u kuhinji.

 

Princ VIlijam vratio se kraljevskim dužnostima i posetio organizaciju Surplus to Supper, nakon što je Kejt Midlton saopštila da ima rak
Princ VIlijam vratio se kraljevskim dužnostima i posetio organizaciju Surplus to Supper, nakon što je Kejt Midlton saopštila da ima rakfoto: Alastair Grant / PA Images / Profimedia

Za svoj prvi radni dan nakon skoro mesec dana provedenih s porodicom, princ je isplanirao i posedu omladinskom centru na zapadu Londona koja dobija hranu iz pomenute organizacije. Cilj Vilijamove posete jeste da "ukaže na zajednicu i uticaj organizacija u ovoj oblasti", saopštila je Kensingtonska palata u utorak.


Nakon što su objavljene njegove najnovije fotografije, na društvenim mrežama pojavili su se komentari da u poslednje vreme princ od Velsa ubrzano gubi kosu.

"Čini li mi se ili je on to imao više kose pre nekoliko meseci?", "Od brige o Kejt je počeo da gubi kosu još brže", "Nadam se da se princ od Velsa drži, reklo bi se da stres uzima danak"... neki su od komentara njegovih fanova.


Ipak, princ VIlijam izgleda manje-više identično kao i u svom poslednjem zvaničnom pojavljivanju, 19. marta u Galeriji "Milenijum", a on već godinama gubi kosu.

 

Princ Vilijam u Šefildu, 19. marta u Galeriji 'Milenijum'
Princ Vilijam u Šefildu, 19. marta u Galeriji "Milenijum"foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

I sam se više puta šalio na račun činjenice da postepeno ćelavi, a nedavno se na simpatičan način osvrnuo na to koliko dugo radi na Earthshot nagradama.


To je inicijativa koju sam pokrenuo pre dve godine, ali smo na njoj radili četiri godine. U vreme kada smo počeli, još uvek sam imao kosu – rekao je princ od Velsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker