transfer blama

ŠAMAR od kog će se Megan Markl dugo oporavljati: Hvalila se prijateljstvom s poznatom ženom koja kaže da se samo poznaju

0

Sećate li se kad su princ Hari i Megan Markl hteli da mislimo da su Džordž i Amal Kluni njihovi prijatelji kad su ih zvali na svadbu, a ovi priznali ih uopšte ne poznaju? Ovo je još neprijatnije!

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl
Vojvotkinja od Saseksa Megan Marklfoto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, nije tokom svoje glumačke karijere izgradila prijateljstvo s mnogo velikih zvezda, iako kao jednu od najbližih prijateljica navodi teniserku Selenu Vilijams (koja je, doduše, nije zvala na trudničku žurku baby shower).


Ona svakako poznaje mnogo poznatih ljudi, a nedavno je izjavila da joj je Sofi Trudo, uskoro bivša supruga kanadskog premijera Džastina Trudoa i TV lice, "draga prijateljica".


Gospođa Trudo bila je Meganina gošća u podkastu Archetypes 2022. godine, kada su pričale o izazovima roditeljstva i braka s poznatim muškarcem, a vojvotkinja ju je predstavila kao "majku" i "humanitarku" koju je upoznala u Torontu, gde je živela dok je snimala seriju "Suits".

Sofi mi je postala draga prijateljica i neko za koga mislim da je simbol snage koja proizilazi iz prihvatanja svojih ljudskosti – rekla je i opisala kako su se njihv dve družile u njenoj vili u kalifornijskom Montesitu, kako su se njihova deca igrale, a one smejale.

 

Sofi Gregoar Trudo i Džastin Trudo
Sofi Gregoar Trudo i Džastin Trudofoto: EPA-EFE/Caroline Brehman

Međutim, Sofi Trudo je sada dala intervju za britanski The Sunday Times u kom je rekla da joj Megan Markl nije toliko dobra drugarica koliko deluje.


Poznajem je... Ali nismo provele mnogo vremena zajedno – rekla je supruga Džastina Trudoa.


Ona je potom skrenula razgovor na Kejt Midlton, suprugu princa Vilijama i prinecezu od Velsa, istakavši da joj je "srce jednostavno potonulo" kada je čula da ona boluje od raka.

 

Sofi Gregoar Trudo i Džastin Trudo
Sofi Gregoar Trudo i Džastin Trudofoto: EPA-EFE/Andy Rain

Nije poznato u kakvim su odnosima zaista bile Megan Markl i Sofi Trudo, ali se zna da je Meganina nekadašnja najbolja drugarica, s kojom se više ne druži, gosinama bila stilistkinja supruge kanadskog premijera.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem

 

makonda-tracker