otkriveni

Zovu je – KRALJICA OD ZLA! Bivši muž kraljice Kamile u TAJNOJ VEZI s jednom od najpoznatijih žena na Ostrvu

0

Muškarac s kojim je kraljica supruga bila u braku 22 godine i kog je varala sa Čarlsom već godinu dana se viđa sa ženom poznatom po oštrom jeziku

Endru Parker Bouls i kraljica Kamila bili su venčani više od dve decenije i imaju dvoje dece
Endru Parker Bouls i kraljica Kamila bili su venčani više od dve decenije i imaju dvoje decefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Endru Parker Bouls (83), penzionisani britanski oficir i bivši suprug Kamile, kraljice pratilje i supruge aktuelnog kralja Čarlsa, već godinu dana je u skladnoj vezi, otkrivaju mediji sa Ostrva.


Kako piše Daily Mail, on se u tajnosti viđa s En Robinson (79), voditeljkom čuvenog kviza Countdown, koju su mediji prozvali "Kraljica od Zla".


Njihova veza je "javna tajna" u visokim krugovima, a par često zajedno priređuje zabave i večere u voditeljkinom domu, kući iz 17. veka u Kotsvoldsu.

Oni na njima navodno okupljaju ugledne ličnosti, a na jednoj od prvih večera su ugostili nekadašnjeg britanskog premijera Dejvida Kamerona.

To nije ničija stvar – odgovorila je za The Sun En Robinson, poznata po oštrom jeziku, kad su je pitali da li je zaista u vezi s bivšim mužem kraljice Kamile.


Izvor blizak paru rekao je da je par izbegavao da ih fotografišu zajedno što je duže moguće, a kod njih sve funkcioniše savršeno.


En i Endru se odlično slažu, ona ga zasmejava, a on je jedan od retkih ljudi koji može da je začikava i izvuče se – kaže anonimni izvor.

 

Endru Parker Bouls, bivši muž  kraljice Kamile
Endru Parker Bouls, bivši muž kraljice Kamilefoto: EPA/NEIL MUNNS

Oboje iza sebe imaju po dva braka, a voditeljka je najpre bila udata za novinara Čarlsa Vilsona od 1968. do 1973. godine, a njim ima ćerku Emu. Potom je od 1980. do 2007. bila u braku s kolegom Džonom Penrouzom.


Endru Parker Bouls je, s druge strane, bio 22 godine u braku s Kamilom, a zatim su ostali bliski prijatelji, iako su imali vrlo komplikovan odnos i varali jedno drugo od početka. S njom ima sina Toma i ćerku Loru, a posle razvoda je bio u braku s Rouzmeri Dikinson od 1996. do 2010. godine.

 

BONUS VIDEO

Stare fotografije Kejt Midlton

 

makonda-tracker