otac ju je odao

Bila je ZALJUBLJENA u njega još dok je bila mala: Tonči Huljić otkrio kako je zapravo počela veza Hane i Petra

4

Glavna tema ovih dana i dalje je intimno venčanje Petra Graša i Hane Huljić u Splitu, a novi detalji njihove romanse svakodnevno isplivavaju — i neretko iznenađuju.

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Petar Grašo i Hana Huljić od samog početka svoje veze privlače neverovatnu pažnju srpske i hrvatske javnosti — od trenutka kad se saznalo da su par, preko otkrivanja da čekaju bebu, pa sve do idiličnog venčanja u Splitu.

 

 

Mada ovaj par nije želeo da deli sa javnošću detalje svoje intime, već da venčanje bude privatno, pa su na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika,

mnoge informacije sa njihovog slavlja dospele su do medija, a samim tim i do čitalaca.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Naime, prema pisanju medija, Hana je nosila haljinu modne kuće čije je zaštitno lice Danijela Martinović, venčali su se u crkvi u kojoj se Danijela udala za svog bivšeg supruga, kumovi su im bili njeni bliski prijatelji, mladenačka torta bila je po njenom ukusu, a za vreme proslave — ona je bila na jednom drugom venčanju.

 

 

Mnogo se pričalo i pisalo o ovoj proslavi, a Hanin otac Tonči Huljić nakon proslave otkrio je nove detalje:

 

— Srećan sam što je venčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bilo intimno veče sa ljudima sa kojima se znamo ceo život, sa nekima i po trideset, četrdeset godina, a obeležili su nam život. Bilo nas je pedesetak. Zahvalio bih i svim medijima, nekad smo delovali kao neka rijaliti porodica, što mi svakako nismo — ispričao je nakon svadbe Tonči Huljić.

 

Kako su otkrili Tonči i Vjekoslava, Hanini roditelji, mlada umetnica dugo je gajila posebne simpatije prema Petru.

 

 Hana će mi zameriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da sarađuju, i to su učinili u pesmi — otkrio je Tonči za portal Express, a njegova supruga Vjekoslava dodala je:

 

— To je nešto predivno! Još moram doći sebi. Tako je kada vam život ostavlja zamotane darove sa mašnom i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete neko iznenađenje.

 

 

makonda-tracker