zanimljiv splet okolnosti

Nedavno mu je posvetila NAJLEPŠE reči: Kum Petra Graša na venčanju s Hanom je vrlo blizak prijatelj Danijele Martinović

1

Petar Grašo i Hana Huljić danas staju na ludi kamen, a poslednji dan kao neoženjen pevač je proveo u društvu svog bliskog prijatelja, kao i budućeg kuma...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Petar Grašo danas se ženi Hanom Huljić, a kako su preneli hrvatski i srpski mediji, venčanje se održava u crkvi Svetog Franje u Splitu, mada to još uvek nije zvanično potvrđeno. Pevač neće imati jednog već dva kuma: jedan je bivši košarkaš Dino Rađa, dok je drugi kuvar Tomaž Kavčić.

 

 

Svoj poslednji dan kao neoženjeni muškarac Grašo je proveo u društvu svog prijatelja i budućeg kuma Tomaža Kavčića, koji je njihovu zajedničku fotografiju objavio na profilu na Instagramu. 

 

Tomaž i Petar pozirali su u društvu Kavčićeve supruge Flavije i ćerke Sare, a pisalo se i kako kuvar mu je svojevremeno bio mentor kada je pevač želeo da otvori svoj restoran.

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Mnoge informacije o ovom venčanju i dalje su tajnovite, a čak se navodilo i da zvanice do poslednjeg momenta neće znati tačnu lokaciju! Hanina kuma biće pevačica Domenica Žuvela. Što se tiče Hanine venčanice, isplivala je i informacija da će lepa plavuša nositi venčanicu jednog splitskog modnog brenda, čije je dugogodišnje zaštitno lice — ni manje, ni više — Danijela Martinović.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Inače, sam Tomaž je ujedno i blizak prijatelj Petrove bivše partnerke Danijele, koja mu je krajem prošle godine posvetila i emotivnu rođendansku čestitku na društvenim mrežama.

 

— Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti... Ostani na svom oblaku mašte... Srećan ti rođendan, Tomaž — napisala je Danijela uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

makonda-tracker