obrt

"ZAŠTO vam je žao Danijele?" Dino Rađa otkrio do sad nepoznat detalj o raskidu Petra Graša i čuvene pevačice

5

Od trenutka kada se pročulo da su pop pevač Petar Grašo i mlada Hana Huljić u vezi, mnogi se osvrću na pevačicu Danijelu Martinović, s kojom je on proveo 24 godine. O njihovom raskidu ništa se nije znalo — sve do sad, kada je pevačev kum otkrio jedan detalj

foto: ATAimages/Z.Milutinović
foto: ATAimages/Z.Milutinović

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti jer je odmah nakon raskida 24 godine duge veze s Danijelom Martinović uplovio u ljubav s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo minulog vikenda u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CROPIX (@cropix_photo)


Grašo i Hana su sve vreme bili nasmejani i držali se za ruke, a pojavio se i snimak njihovog prvog poljupca u braku.

 


Komentara na društvenim mrežama je mnogo, a nemali broj ljudi širom regiona posebnu pažnju pridaje činjenici da je pevač stupio u brak nakon kraće veze, dok je s Danijelom Martinović raskinuo posle 24 godine ljubavi nekrunisane brakom.

 

Jedan od takvih komentara našao se i na profilu košarkaša Dina Rađe, koji je bio kum srećnom paru na venčanju.

 

 

Naime, slavni jugoslovenski i hrvatski sportista podelio je nekoliko fotografija s venčanja i napisao:


Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje?


Među brojnim komentarima pojavio se i jedan koji je privukao posebnu Dinovu pažnju — "Najžalije mi je jadne Danijele", a košarkaš je rešio da odgovori na ovo i otkrio do sad nepoznat detalj o raskidu Petra Graša i Danijele Martinović.


A zašto? Ona je otišla od njega — napisao je.

 

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić, Dino Rađa
foto: Instagram

Petar Grašo do sad nije pričao o raskidu s Danijelom Martinović, dok je ona nedavno u jednom intervjuu odgovorila na pitanje kako je biti slobodna posle 24 godine veze.

 

1 / 8 Foto: printscreen


Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna — rekla je Danijela i citirala svog kolegu — Kako bi rekao Džiboni, "u svemu sada mogu naći nešto lepo i reći 'Živote, dobar ti dan'''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe.


Petar Grašo i Hana Huljić su, inače, na venčanju imali trojicu kumova: Dina Rađu, slovenačkog ugostitelja Tomaža Kavčića i pevačevog prijatelja iz detinjstva Šimeta, dok je Hanina kuma pevačica Domenika Žuvela.
 

 

makonda-tracker