obuzele ga emocije

Mladoženja nije krio suze: Zbog ovog romantičnog trenutka Petar Grašo ZAPLAKAO tokom venčanja

2

Proteklog vikenda, u Splitu su se venčali Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31), ćerka Tončija Huljića, a svakodnevno isplivavaju novi detalji s njihovog venčanja

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo minulog vikenda u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Hrvatski mediji danima pišu o detaljima ovog slavlja, pa smo tako čitali o venčanici, zatim o prelepoj haljini koju je Hana obukla posle ceremonije, raspoloženju, atmosferi, utiscima mladinog oca...

 

 

Sada se pojavio još jedan interesantan detalj — mladoženju su toliko obuzele emocije da je pustio suze.


To se, naime, dogodilo u trenutku kad je hor Mihovil Gospel Zbor u crkvi zapevao pesmu All You Need Is Love, koju u originalu izvode Grašovi omiljeni Bitlsi, čija je muzika dominirala i kasnije, tokom svadbe. Pevač je navodno bio toliko obuzet emocijama da nije krio suze.

 


Nakon crkvenog venčanja, Petar i Hana su sa svojim porodicama i prijateljima prešli u restoran, gde su dugo uživali u velikom slavlju.

 

 

makonda-tracker