zaplet dostojan serije

Slučajnost ili — UDARAC? Hana Huljić se udaje u venčanici brenda koji u životu Danijele Martinović ima posebno mesto

6

Otkako je javnost saznala da su Petar Grašo i Hana Huljić ljubavni par, koji je nedavno obelodanio i da čeka bebu, ne prestaje da se piše i priča o njihovom odnosu, venčanju, ali i o pevačevoj bivšoj partnerki Danijeli Martinović

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Jedan od najpopularnijih parova u regionu trenutno svakako su Hana Huljić i Petar Grašo. Od momenta kada je javnost saznala da je hrvatski pevač u vezi sa ćerkom Tončija Huljića pa do vesti da je lepa Hana ostala u drugom stanju, sve u vezi s ovim parom veoma je intrigantno i u domaćim medijima.

 

 

Posebnu pažnju privlači činjenica da je Grašo prošle godine raskinuo vezu s Danijelom Martinović, dugu gotovo dve decenije, a čini se da su zapleti dostojni i jedne serije!

 

Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna — rekla je Danijela za IN magazin nakon raskida veze sa Grašom.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Mnogi se pitaju kako je Danijela reagovala na novinske natpise, najpre o vezi Graša sa Hanom, koja je još kao dete glumila u pevačicinom spotu, shodno tome što je od malih nogu bila povezana i sa Petrom i sa Martinovićevom. Kako se Petar već godinama druži s njenim ocem Tončijem, ne čudi što je Hana od detinjstva u pevačevom životu, a sudbina je htela da njih dvoje na kraju postanu par — i budući roditelji.

 

Hana i Petar planiraju da stanu pred "ludi kamen" u februaru, u malom krugu najbližih, ali i da ih na leto čeka veliko veselje, nakon što na svet stigne beba.

 

Petar Grašo, Hana Huljić, Tonči Huljić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen, Printscreen/Instagram

Međutim, poslednja informacija o venčanju ponovo je u prvi plan stavila — Danijelu. 

 

Isplivala je vest da će lepa plavuša nositi venčanicu jednog splitskog modnog brenda, čije je dugogodišnje zaštitno lice — ni manje, ni više — Danijela Martinović, piše 24 sata.

 

Mada je verovatno u pitanju slučajnost i obe imaju isti modni ukus, postavlja se pitanje hoće li Danijeli ovo zasmetati...

 

S druge strane, Petar i Hana se trude da javnosti ne otkrivaju previše kada je njihovo venčanje u pitanju.

 

— Hana i ja živimo decentno, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, šta više, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmala vest da smo postali hrvatski Megan i Hari — rekao je Grašo za Večernji list.

 

 

makonda-tracker