(foto)

Ona BLISTA u glamuroznoj venčanici iz SNA: Prve fotografije s venčanja Petra Graša i Hane Huljić odišu romantikom

8

Tema dana u srpskim i hrvatskim medijima jeste venčanje Petra Graša i Hane Huljić, a sada su isplivale i prve fotografije mladenaca...

foto: Instagram
foto: Instagram

Glavna tema svih regionalnih medija jeste današnje venčanje pevača Petra Graša (45) i njegove izabranice Hane Huljić (31), koje se održava danas u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

 

Kako navodi hrvatska "Glorija", njih će venčati splitski sveštenik Jozo Čirko, koji je na čelu Župe Sv. Dominika. To posebno znači, osim mladencima, i njihovim roditeljima, Vjekoslavi i Tončiju Huljiću, kao i Zoranu i Snježani Grašo. Svedoci njihovih zaveta biće i Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić, te venčani kumovi mladenaca.

 

 

Petar i Hana su se, kao i svi mladenci, fotografisali za venčani album, a potom su se uputili ka crkvi, gde će se pred Bogom i svedocima zakleti na večnu ljubav. Podsetimo, pevač neće imati jednog već dva kuma: jedan je bivši košarkaš Dino Rađa, dok je drugi kuvar Tomaž Kavčić. Hanina kuma je pevačica Domenica Žuvela.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

 

O venčanici se nadugačko i naširoko pisalo i pričalo, a i sam Jurica Pirić, koji je zadužen za dizajn haljine, priznao je da za Slobodnu Dalmaciju da za Haninu venčanicu vlada nezapamćeno interesovanje.


Dvadeset godina radim ovaj posao i nikada nisam doživeo ovako nešto, ovakvo interesovanje, po ceo dan me zovu i pitaju kakva će biti Hanina haljina — istakao je on.

 

Haljina će biti baš onakva kakva je i Hana, baš u duhu njene ličnosti, neće biti ni šljokica, ni čipke, ni seksepila... Biće to jedna jednostavna haljina, nežno romantična, čistih linija i jednostavnog kroja. Biće bela, od providnog materijala — otkrio je Pirić.

 

Sada su isplivale i prve fotografije s venčanja, pa se, napokon, može videti i kako izgleda ta čuvena venčanica, za koju se zna da je delo brenda čije je zaštitno lice Petrova bivša partnerka Danijela Martinović...

 

 

Mlada je blistala u venčanici u kojoj podseća na dive pedesetih, a za nju su posebno dizajnirane salonke s detaljima od bisera, dok je u kosi nosila ukras od čipke...

 

 

— Hana je naša dugogodišnja prijateljica i bila nam je zaštitno lice i isto nas je pratila kad smo snimali kampanje. Zapravo, njena venčanica nije iz naše klasične bride kolekcije, gde imamo te naše krojeve, 6 do 7 modela. Ona je izrađena isključivo za nju, rađena je po nekakvoj njenoj ličnosti, to jest, kako smo mi nju videli. Moja supruga je odradila skicu i napravili smo par predloga i Hana se jako brzo odlučila u možda nekih 5-10 minuta i rekla, evo, to je ta koju želim. Ona je prekrasna, jednostavna cura — rekao je dizajner Jurica Pirić za In Magazin.

 

 

makonda-tracker