uvek dostojanstvena

Sudbina se OPET (ne)očekivano POIGRALA! Evo GDE je bila Danijela Martinović u toku venčanja Petra Graša i Hane Huljić

3

I dok se juče u Splitu odigravalo hrvatsko venčanje godine, kada su se Petar Grašo i Hana Huljić jedno drugom zaklinjali na večnu ljubav, njegova bivša partnerka Danijela Martinović našla se na jednom veoma zanimljivom mestu...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska i hrvatska javnost i danas priča o takozvanom venčanju godine, koje se odigralo juče u Splitu. Pevač Petar Grašo stao je na ludi kamen sa svojom izabranicom Hanom Huljić, s kojom čeka i bebu, a sudbonosno "da" izgovorili su u Crkvi Svetog Dominika.

 

 

Podsetimo, par je imao više kumova: dok je Hani kuma njena prijateljica i pevačica Domenika Žuvela, Grašu su kumovali legendarni košarkaš Dino Rađa, slovenački kuvar Tomaž Kavčić i njegov prijatelj iz detinjstva Šime.

 

Hana je blistala u pomalo retro venčanici, dok je pevač bio elegantan u crnom odelu. Mladenci su se, pre samog odlaska u crkvi, fotografisali u jednom hrvatskoj vili, a fotografije su munjevitom brzinom obišle region.

 

 

Uz to, pojavio se i snimak srećnog para, a u pitanju je trenutak kada su se Petar i Hana prvi put poljubili kao supružnici. Okupljene zvanice, na čelu s Haninim ocem i Petrovim višedecenijskim prijateljem Tončijem Huljićem, pozdravile su ovaj trenutak nežnosti veliki aplauzom.

 

 

Ipak, mnogi su se pitali kako ovo venčanje podnosi Petrova dugogodišnja partnerka, pevačica Danijela Martinović. Naime, Petar i Danijela bili su u vezi 24 godine, a Grašo je ubrzo nakon raskida uplovio u romansu sa Hanom, dok je svega nekoliko meseci kasnije isplivala informacija i da je beba na putu.

 

1 / 10 Foto: Instagram/moviawines

 

Kako piše portal zagreb.info, sudbina se tako poigrala da je Danijela juče pevala na jednoj svadbi u Zagrebu! Ona je, prema navodima, bila nasmejana i odlično raspoložena, blistala je u crvenoj haljini, a imala je i važnu poruku za ove mladence:

 

— Plešite kroz život i šta vas briga za sve, drži ritam i nikom ne daj da ti ukrade to — poručila je Danijela sa smeškom na licu, prenosi zagreb.info.

 

.

 

makonda-tracker