još jedna podudarnost

I torta je bila — po ukusu Danijele Martinović! Neobičan detalj s venčanja Petra Graša o kom priča cela Hrvatska

0

Nakon niza čudnih podudarnosti o Danijeli Martinović i venčanju njenog bivšeg partnera, pojavila se još jedna

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo minulog vikenda u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Od početka njihove ljubavne priče, a naročito nakon romantičnog venčanja, regionalna javnost ne prestaje da se osvrće na pevačicu Danijelu Martinović, s kojom je Grašo do prošle godine bio u dve i po decenije dugoj vezi. Kako su hrvatski mediji pisali, Hana je nosila haljinu modne kuće čije je Danijela zaštitno lice, venčali su se u crkvi u kojoj je i Danijela rekla "da" prvom suprugu tokom devedesetih, kumovi su im bili njeni bliski prijatelji, a sada je otkrivena još jedna neobična podudarnost.

 


Naime, mladenačka torta, o kojoj se mnogo pisalo proteklih dana, bila je torta po ukusu Danijele Martinović!

 

Kako piše Index, slovenački ugostitelj Tomaž Kavčić, koji je bio jedan od trojice Grašovih kumova na venčanju, napravio je za svadbu tortu kakvu je pre dve godine pripremio Danijeli. Sredinom novembra 201. godine, na predstavljanju jednog pića na kom su radili Martinovićeva i Kavčić, on je napravio poslasticu koja izgleda gotovo identično kao ona koja se sada služila Grašovim i Haninim gostima! Upitanju je bela torta u obliku pravougaonika, vrlo jednostavnog izgleda, o kojoj se proteklih dana pisalo kao o vrlo skromnoj varijanti svadbene poslastice.

 

 

makonda-tracker