prirodno i svedeno

Detalji koje do sada NISTE VIDELI: Pojavile se fotografije Hane Huljić pred venčanje sa Petrom Grašom

2

Ona je odlučila da istakne svoju prirodni sjaj i tako izabrala retro lokne kao i decentniju šminku koja joj je odlično pristajala. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Venčanje koja je izazvalo veliku buru u javnosti između pevača Petra Graša i ćerke njegovog prijatelja i muzičara Tončija HuljićaHane Huljić održalo se u Crkvi Svetog Dominika u Splitu, a par je u intimnoj atmosferi izgovorio sudbonosno "da". 

 

 

Ovaj odnos verovatno je posbno zaintrigirao javnost jer je pevač, pre nego što je otpočeo romansu sa sada već suprugom Hanom, bio u vezi sa pevačicom Danijelom Martinović

 

Novopečeni mladenci do poslednjeg trenutka su krili detalje slavlja, ali su sada isplivale nove fotografije na kojima se vidi kako su tekle pripreme za veliku ceremoniju. 

 

Naime, na profilu jednom frizerskog i šminkerskog studija osvanule su fotografije Hane Huljić koju su uslikali neposredno nakon završene frizure i šminke. Ona je izabrala da ponese retro lonkice i prirodnu šminku sa tankim ajlejnerom i tako istakne svoju prirodu lepotu i sjaj kojoj ona teži. 

 

 

 

Podsetimo, na jedan interesantan detalj — mladoženju su toliko obuzele emocije da je pustio suze.


To se, naime, dogodilo u trenutku kad je hor Mihovil Gospel Zbor u crkvi zapevao pesmu All You Need Is Love, koju u originalu izvode Grašovi omiljeni Bitlsi, čija je muzika dominirala i kasnije, tokom svadbe. Pevač je navodno bio toliko obuzet emocijama da nije krio suze.

 

makonda-tracker