ne može romantičnije

Sve je bilo u istom znaku: Ovu pesmu su Petar Grašo i Hana Huljić odabrali za PRVI PLES

1

Proteklog vikenda, u Splitu su se venčali Petar Grašo (45) i Hana Huljić (31), ćerka Tončija Huljića, a svakodnevno isplivavaju novi detalji s njihovog venčanja.

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo minulog vikenda u Splitu.

 

Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 


Hrvatski mediji danima pišu o detaljima ovog slavlja, pa smo tako čitali o venčanici, zatim o prelepoj haljini koju je Hana obukla posle ceremonije, raspoloženju, atmosferi, utiscima mladinog oca, videli njene fotografije nastale tokom doterivanja, saznali da je mladoženja plakao...

 


Sada se pojavila i informacija uz koju su pesmu Petar i Hana prvi put zaplesali kao supružnici — u pitanju je hit čuvenih "Bitlsa" nazvan Here, There and Everywhere. Reč je o baladi čiji deo teksta glasi "I want her everywhere, and if she's beside me, I know I need never care but to love her is to need her everywhere".

 

Inače, tokom venčanja Graša i Huljićeve, sve je bilo u znaku "Bitlsa", pa je tako muzika ovog benda dominirala tokom svadbe, a hor u crkvi je zapevao njihovu pesmu All We Need is Love.

 

 

 

makonda-tracker