nešto sasvim drugačije

Naglašava stomačić i ODIŠE ŽENSTVENOŠĆU: Hana Huljić iz venčanice uskočila u (ne)običnu šik haljinicu

0

Još uvek se nisu slegli utisci nakon venčanja pevača Petra Graša i mlade Hane Huljić, a na društvenim mrežama pojavljuje sve više detalja s romantičnog slavlja

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti jer je odmah nakon raskida 24 godine duge veze s Danijelom Martinović uplovio u ljubav s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo minulog vikenda u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Mnogima je privukla pažnju nesvakidašnja venčanica lepe Hane, koja je istovremeno i vrlo tradicionalna i vrlo moderna, a ukrašena je čipkom, dugmićima i brojnim detaljima zbog kojih je nemoguće odvratiti pogled od nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

 

U pitanju je interesantan komad koji definitivno nije po svačijem ukusu, a zanimljivo je da to nije jedina bela haljina u kojoj smo videli lepu mladu!

 


Naime, Hana je, kao i većina mlada, spremila još jednu toaletu za samu svadbu, a izbor je pao na još jedan model bele boje.

 

Mnogi misle da su sad in dekoltirani modeli, šljokice, visoki prorezi, ali ne znači da tako nešto svi treba da nose. Čovek treba da gleda kroz prizmu osobe za koju radi. Za Hanu smo napravili i haljinu u koju se kasnije presvukla. Reč je o našem prepoznatljivom modelu, haljini koja ima traku i zlatno dugme, nešto što je specifično i što se može videti u dosta mojih kolekcija — rekao je za tportal dizajner Jurica Pirić, koji je bio zadužen za Hanin izgled na venčanju.

 

Hana Huljić
foto: Instagram

Reč je od elegantnoj haljini uskog kroja, koja je pripijena uz telo, pa naglašava Haninu vitku figuru i, posebno rastući trudnički stomačić! Toaleta je do kolena, u predelu struka je ukrašena trakom sa zlatnim dugmetom, zatvorenog je okovratnika, a tu su i lepšravi kratki rukavi s volanima. Još jedan neobično-običan komad, a čini se da je baš to Hanin ukus: tradicija, uz poneki zanimljiv detalj koji je izdvaja.


Svoj retro izgled na svadbenoj proslavi Hana je upotpunila starinskim lonama i jednostavnim manjim velom, a posebno je primetna njena jednostavna i gotovo prirodna šminka.

 


Danas je, inače, u centru pažnje u hrvatskoj javnosti Grašova prethodna devojka — poznata pevačica Danijela Martinović, s kojom je on bio u ljubavi skoro četvrt veka.

 

Naime, slavni jugoslovenski i hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je bio GRašov kum na venčanju, podelio je nekoliko fotografija s venčanja i napisao:


Oženio se Petar Grašo. Ima li dalje?


Među brojnim komentarima pojavio se i jedan koji je privukao posebnu Dinovu pažnju — "Najžalije mi je jadne Danijele", a košarkaš je rešio da odgovori na ovo i otkrio do sad nepoznat detalj o raskidu Petra Graša i Danijele Martinović.


A zašto? Ona je otišla od njega — napisao je.

 

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić, Dino Rađa
foto: Instagram

On je time podelio do sad nepoznat detalj o raskidu nekadašnjeg para, koji nije iznosio u javnost razloge svog rastanka.

 

 

makonda-tracker