otac ju je odao

Bila je ZALJUBLJENA u njega još dok je bila mala: Tonči Huljić otkrio kako je zapravo počela veza Hane i Petra

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Ema

24-02-2022 18:42h
Ova Hana sva smotana i mlitava. Garderobu kao da je posudila od moje pokojne babe.

Biljana

25-02-2022 11:39h
@Ema
bolje da se ucute i pokriju usima, muka mi je toliko eksponiranje preljubnika.

Tjana

24-02-2022 21:50h
Hana je prelepa, super su par, vidi se da su srecni i zaljubljeni, cekaju bebu... Zive svoju bajku! Pustite vencanicu, Danijelu Martinovic... Hana mu bolje pristaje u svakom pogledu!

Xxc

25-02-2022 07:19h
Koja normalna majka moze na brak svog deteta, koji je rasturii vezu da gleda kao na srecan paket..gde se sreca zasniva na necijim suzama, tu srece nema..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: