komentari se nižu

"Njegova supruga je jača od najjače žene": Posle fotki glumca s manekenkom mreže preplavila podrška njegovoj supruzi

0

Zgodni Britanac ovih dana je imao uzbudljivo snimanje u Italiji, a nakon što je viđen kako razmenjuje nežnosti s vatrenom manekenkom, svima je na umu isto pitanje – kako li je njegovoj supruzi

Teo Džejms i Viktorija Čereti na snimanju reklame za brend Dolce & Gabbana
Teo Džejms i Viktorija Čereti na snimanju reklame za brend Dolce & Gabbanafoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Koko Šanel je jednom prilikom rekla da su "žene uvek bile te koje su snažne na svetu", a sudeći po korisnicima društvenih mreža – supruga britanskog glumca Tea Džejmsa je najjača u ovom trenutku.


Nakon što su osvanule fotografije sa snimanja nove reklame zvezde ovogodišnjeg hita "Gospoda", na kojima glumca vidimo u strastvenoj sceni s manekenkom Viktorijom Čereti (inače devojkom Leonarda Dikaprija!), mreže su preplavili komentari podrške njegovoj životnoj saputnici.


Teo Džejms i italijanska lepotica snimali su reklamu za modnu kuću Dolce & Gabbana, a oni su uslikani na Kapriju dok su se ljubili u čamcu. Dok je Viktorija Čereti nosila beli bikini, glumac je bio obučen samo u donji veš, a ove fotografije preplavile su društvene mreže.

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pored masovnog oduševljavanja ovim prizorom, među najčešćima su komentari koji se odnose na Rut Karni, suprugu Tea Džejmsa, a mnogi se šale da je ona najsnažnija osoba na svetu jer mora da gleda ovakve scene.

"Njegova supruga je jača od najjače žene", "Holivud je tako čudan, zamisli da ti muž dođe s posla nakon što je ceo dan radio ovo", "Kako li je njegovoj ženi?", "Njegova žena je jaka kao vojnik", "Mene ovo boli, podrška njegovoj ženi", "Supružnici glumaca i modela stvarno svašta moraju da trpe"... neke su od reakcija.

 

Teo Džejms na snimanju reklame za brend Dolce & Gabbana
Teo Džejms na snimanju reklame za brend Dolce & Gabbanafoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko je žena Tea Džejmsa?


Britanski glumac je upoznao Rut Karni, koja je i sama glumica, dok pohađao Školu glume Bristol Old Vic, a spojila ih je predstava u kojoj su igrali životinje.


Da! Bili smo i žabe! Radili smo ta neka životinjska s***a – prisetio se glumac jednom prilikom za Evening Standard.

 

Teo Džejms i Rutni u braku su već šest godina.
Teo Džejms i Rutni u braku su već šest godina.foto: EPA/PAUL BUCK

Oni su uskoro postali par, a venčali su se 2018. nakon dugogodišnje veze.

 

Potom su iste godine dobili ćerku, a potom još jedno dete 2023. godine.
Iako Teo Džejms preferira da ne eksponira privatni život, pa tako nije poznato kada su se tačno i gde venčali, kao ni kako im se zovu deca, ni kog je pola drugo dete.

 

Ipak, glumac ne štedi lepe reči o ženi svog života.

 

Teo Džejms i Rutni zajedno imaju dvoje dece.
Teo Džejms i Rutni zajedno imaju dvoje dece.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je veoma optimistična, obzirna i duhovita... Prilično rano je sve imalo smisla – objasnio je glumac.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji

 

makonda-tracker