ne kriju se

Slavna, starija od njega i – UDATA! Jedan od najlepših prinčeva Evrope sve iznenadio time ko je njegova NOVA DEVOJKA

0

Na venčanju slavne trendseterke, zgodni grčki princ pojavio se u društvu svoje nove partnerke, a ispostavilo se da je ponovo u pitanju pozanto lice.

Princ Konstatin Aleksios od Grčke i Danske nedavno je raskinuo s Popi Delevinj i deluje srećno zaljubljeno
Princ Konstatin Aleksios od Grčke i Danske nedavno je raskinuo s Popi Delevinj i deluje srećno zaljubljenofoto: Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

 

Jedna od najuticajnijih devojaka u svetu mode Olivija Kulpo udala se proteklog vikenda za svog partnera Kristijana Mekefrija, a par je na Roud ajlendu okupio veliki broj svoj slavanih prijatelja.


Među njima se našlo i plemstvo – princ Konstantin Aleksios od Grčke i Danske (25), koji je stigao s novom devojkom, a ispostavilo se da je i ona poznato lice.

 

Baš kao i njegova bivša devojka Popi Delevinj, s kojom je mladi član grčke kraljevske porodice nedavno raskinuo.

Ako je sudeći po pitanju američkih medija, zgodni grčki princ u vezi je s atraktivnom brinetom Bruks Nejder (27), koja je poznata kao model. Dok je princ Konstantin nosio klasično odelo s belom košuljom i crnom leptir-mašnom, američka lepotica pojavila se u teget haljini prekrivenoj šljokicama, koja je istakla njenu vitku figuru.

 

Princ Konstantin Aleksios od Grčke i Bruks Nejder na svadbi Olivije Kulpo
Princ Konstantin Aleksios od Grčke i Bruks Nejder na svadbi Olivije Kulpofoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Par je stigao držeći se za ruke, a sve vreme su ćaskali i osmehivali se. Oni su, inače, viđeni zajedno u Njujorku i dva dana ranije, a tada su se ljubili ne mareći ko ih gleda.

 

Princ Konstantin Aleksios od Grčke i Bruks Nejder na svadbi Olivije Kulpo
Princ Konstantin Aleksios od Grčke i Bruks Nejder na svadbi Olivije Kulpofoto: Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Ko je nova devojka princa Konstantina Aleksiosa od Grčke i Danske?


Bruks Nejder rođena je u Luizijani, kao najstarija od četiri ćerke, a 2018. godine je igrala manju ulogu u krimi filmu Backtrace, čija je glavna zvezda bio Silvester Stalone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooks Nader (@brooksnader)


Potom se proslavila naredne godine kao model, kada je pobedila na takmičenju Swim Search, nadmašivši čak 10.000 prijavljenih devojaka, i dobila mogućnost da pozira za časopis Sports Illustrated Swimsuit Issue 2019, a u njemu se pojavljivala i naredne tri godine, da bi potom 2023. dobila priliku da se nađe na naslovnoj strani.

 

U međuvremenu je dobila priliku da šeta na modnim pistama, prilikom predstavljanja novih kolekcija kupaćih kostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooks Nader (@brooksnader)


Kasnije je dizajnirala kolekciju nakita s brendom Electric Picks, a zatim je pokrenula sopstvenu kompaniju koja se bavi uređenjem enterijera Home by BN.


Bruks se, inače, 2019. godine udala za Bilija Hera, a njihov predstavnik za štampu je u maju ove godine saopštio da oni žive odbojeno već mesecima i da je razvod neizbežan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Haire (@wchaire5)

 

Iako se u biografiji na sajtu Wikipedia može pročitati podatak da se par razveo 2022. godine, njihov PR je ovo objavio tek početkom maja 2024, a izvor blizak supružnicima je objasnio za People da su oni zauzeti ljudi, kao i da su "neverovatne osobe". Koliko je poznato, razvod još uvek nije zvanično finaliziran.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Čarls će morati da vlada godinama

 

 

makonda-tracker