žao nam je, devojke

Upoznali su se na urnebesan način, odmah je znao da je – PRAVA: Supruga najpoželjnijeg muškarca sveta je uspešna glumica

0

Budući da atraktivni glumac grčkog porekla nema običaj da ne priča o privatnom životu, mnogi ne znaju da je on oženjen već šest godina, a nedavno je dobio drugo dete

Glumac Teo Džejms na premijeri serije 'Gospoda' (eng. Gentlemen) u Lodnonu , 5. marta 2024.
Glumac Teo Džejms na premijeri serije "Gospoda" (eng. Gentlemen) u Lodnonu , 5. marta 2024.foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Proteklih nedelja je među najpopularnijim serijama sveta "Gospoda" (eng. Gentlemen) Gaja Ričija, zasnovana na istoimenom filmu iz 2019, koja je u žižu javnosti vratila glumca već godinama poznatog kao jednog od najatraktivnijih umetnika današnjice.


U pitanju je britanski glumac Teo Džejms, kog smo gledali u seriji "Beli lotus" i serijalu filmova "Drugačija", i koji se izdvaja kako velikim talentom za glumu, tako i izgledom.


Ipak, na žalost miliona devojaka koje ovih dana gledaju "Gospodu" i uzdišu, Teo Džejms je godinama u srećnom braku, a srce mu je ukrala – glumica.

Žena Tea Džejmsa iz "Gospode"

 

U pitanju je Rut Karni, irska TV zvezda koja je igrala u nekolicini veoma uspešnih serija, od kojih su samo neke Flaked, Get Shorty, Sandition, Trouble Will Find Us...


U vreme pre nego što je mogao da nasluti kakav će uspeh postići, Teo je pohađao Školu glume Bristol Old Vic, gde je upoznao Rut, i to ne na vrlo romantičan način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruth Kearney (@ruthkearney)

 

Kako je glumac otkrio za Evening Standard pre nekoliko godina, prvi put je ugledao svoju današnju suprugu dok su oboje "nosili trikoe i pretvarali se da su miševi".


Da! Bili smo i žabe! Radili smo ta neka životinjska s***a – prisetio se kroz smeh.


Kako je istakao, nije mu trebalo mnogo vremena da shvati da je sreo jedinstvenu ženu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruth Kearney (@ruthkearney)


Ona je veoma optimistična, obzirna i duhovita... Prilično rano je sve imalo smisla – objasnio je glumac.


Par je bio u višegodišnjoj skladnoj vezi, a 2018. godine su se venčali. Ipak, kako drže do svoje privatnosti, nije poznato ni kada tačno, ni kako je ceremonija izgledala.


Dok Džejms ne koristi društvene mreže, Rut se trudi da ne eksponira njihov privatni, porodični život, ali je poznato da su dvaput postali roditelji: najpre su 2021. dobili ćerku, a zatim još jedno dete 2023. godine.

 

Teo Džejms s porodicom na Beverli hilsu
Teo Džejms s porodicom na Beverli hilsufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par živi na relaciji Kalifornija-Engleska, a dok Teo gradi veliku karijeru i na filmu i u serijama, Rut je trenutno posvećenija porodici, pa nije imala nijednu ulogu od 2020, kada je igrala u šest epizoda serije Finding Joy.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Zašto je Biković izbačen iz serije "Beli lotus"?

 

makonda-tracker