ko je vaš favorit?

Ko će naslediti Danijela Krejga? Predstavljamo najveće favorite u trci za novog Džejms Bonda

1

Ko je vaš favorit u trci za novoagenta 007?

Danijel Krejg poznat je po ulozi agenta 007
Danijel Krejg poznat je po ulozi agenta 007foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Novi film o čuvenom agentu 007 je u fazi pripreme, a glavna tema koja zaokuplja javnost je ko će preuzeti ulogu Džejmsa Bonda.

 

Spekulacije o potencijalnim kandidatima ne prestaju, a neki glumci su se izdvojili kao favoriti.

 

U nastavku predstavljamo nekoliko najčešće spominjanih imena koja bi mogla postati novi Bond.

 

Do sada je snimljeno 26 filmova o čuvenom liku agenta 007 koji je – verovali ili ne – inspirisan jednim Srbinom.

 

Ukupno 6 različitih glumaca našlo se u ulozi Bonda, a po nepisanom pravilu kandidati se traže u redovima britanskih zavodnika.

 

Planira se snimanje novog dela čuvene fimske franšize, a pitanje koje danima muči javnost jeste ko će dobiti tu prestižnu ulogu? Predstavljamo nekoliko kandidata koji su u najužem izboru za ovu ulogu:

 

1. Aron Tejlor-Džonson

Aron Tejlor-Džonson je britanski glumac poznat po svojim ulogama u filmovima kao što su "Kick-Ass" i "Noćne životinje". Njegova sposobnost da tumači raznolike likove, kao i fizička spremnost, čine ga jednim od glavnih kandidata za ulogu novog Džejmsa Bonda, a ovih dana kruže spekulacije kako je upravo on taj koji je iza kulisa već odabran za novog agenta 007.

 

 

2. Džonatan Bejli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

Džonatan Bejli je britanski glumac koji je stekao popularnost zahvaljujući svojoj ulozi u hit seriji "Bridgerton". Njegova harizma i šarm, uz impresivan glumački talenat, mogli bi ga učiniti savršenim izborom za sledećeg Bonda.

 

 

3.  Redži Džin-Pejdž

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Još jedna zvezda serije "Bridgerton" Redži Džin-Pejdž je glumac o kojem se mnogo priča kada je u pitanju uloga Bonda. Njegov sofisticirani izgled i odlične glumačke sposobnosti stavljaju ga u prvi plan među potencijalnim kandidatima.

 

 

4. Teo Džejms

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by penny (@pennyannh)

Teo Džejms je britanski glumac poznat po ulogama u hit serijama "The Gentlemen" i "White lotus", kao i filmu "How It Ends". Holivudski zavodnik grčkog porekla miljenik je među ženama, a njegova fizička pojava i iskustvo u akcionim filmovima mogli bi ga učiniti idealnim Bondom.

 

 

5. Endrju Garfild

Endrju Garfild, poznat po ulogama u filmovima "The Amazing Spider-Man" i "Hacksaw Ridge", je glumac sa velikim iskustvom i talentom. Njegova sposobnost da prenese kompleksnost likova čini ga ozbiljnim kandidatom za ovu ulogu.

 

 

6. Kalum Tarner

Kalum Tarner je britanski glumac koji se proslavio ulogama u filmovima "Fantastic Beasts" i seriji "War & Peace". Njegov mladalački izgled i glumačka svestranost čine ga interesantnim izborom za Bonda.

 

 

7. Kilijan Marfi

Kilijan Marfi je irski glumac poznat po ulogama u serijama "Peaky Blinders" i filmovima "Inception" i "Dunkirk". Njegov intenzivan pogled i sposobnost da igra kompleksne likove stavljaju ga među glavne kandidate za novog Džejmsa Bonda.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

KO JE SRPSKI ŠPIJUN PO KOME JE NASTAO DŽEJMS BOND? Duško je bio dvostruki agent, a sad je otkriveno i ZNAČENJE BROJA 007

 

 

 

 

makonda-tracker