od tad nije omiljena

Zbog JEDNE REČENICE, Madona ju je TEŠKO PONIZILA: Otrovni intervju kojim je Džej Lo izvređala pola koleginica

8

Malo je poznato da Dženifer Lopez nema mnogo prijatelja među poznatima, a razlog bi se mogao kriti u najotvorenijem intervjuu koji je u životu dala i koji joj nikad neće biti zaboravljen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez omiljena je na svim meridijanima i spada u najpopularnije zvezde sveta. Ipak, u njenom krugu prijatelja nema mnogo slavnih i obično vreme provodi s tek nekoliko istih ljudi, a nije poznato da ima čvrsta prijateljstva s kolegama i koleginicama.


Razlog nije poznat, ali možda ima veze s tim što Džej Lo, dok je još bila mlada i nije krila svoje samopouzdanje, nije mogla da prećuti svoje mišljenje o najvećim holivudskim imenima u tom trenutku.

 

Ipak, najdalje je otišla u intervjuu koji je 1998. godine dala za Movieline, kada je pričala negativno o svim popularnim glumicama i pevačicama koje su se okušale u glumi. Uprkos tome što su ove dame mahom dobitnice Oskara i Zlatnih globusa, Dženifer nije oduševljena njihovim talentom.


Tako je o Gvinet Paltrou, koja je nekoliko meseci ranije osvojila Oskara za glavnu žensku ulogu, u filmu "Zaljubljeni Šekspir", rekla:


U čemu glumi ona? Kunem s Bogom, ne mogu da se setim ničega gde je glumila — rela je Dženifer. — Neki ljudi postaju popularni zbog asocijacija. Ja više čujem o njoj i Bredu Pitu nego o njenom radu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Džej Lo je posebno bila ogorčena na Salmu Hajek, koja je tvrdila da joj je ponuđena glavna uloga u filmu "Selena", koji je objavljen godinu dana ranije i koji je lansirao Dženiferinu karijeru. Salma je pričala kako je rolu odbila, a Džej Lo sumnja da se bilo šta od toga desilo.

 

1 / 8 Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia


Mi smo u različitim svetovima. Ona je seks-bomba i takve uloge dobija. Ja radim različite stvari. Zasmejava me to što tvrdi da su joj ponudili "Selenu", to je bezočna laž. Ako joj to treba zbog publiciteta, njena stvar.

 

Nekoliko godina kasnije, Dženifer je demantovala da se tako izrazila o Salmi i rekla da je sve izvučeno iz konteksta.

 

Omiljena filmska slatkica Sandra Bulok, po Dženiferinom mišljenju, nije ajkula kakva je glumica u Holivudu mora da bude.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Koliko god slavna da postanem, moraću da se borim za sve što želim. Ne možete da očekujete da će vam sve biti ponuđeno na tanjiru, čak i ako punite bioskopske sale. Uvek postoji neko kao što sam ja, ko je spreman da šutne vrata i ukrade vam ulogu ispred nosa — rekla je o njoj.

 

Što se tiče glume Vinone Rajder, Lopezova je tada rekla da smatra da čuvenu glumicu ne voli preterano.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ona je poštovana, nominuju je za Oskara, ali nikad nećeš čuti nekoga kako kaže: "O, volim je". Ona je slatka i talentovana, ali sviđa mi se samo zato što me podseća na moju stariju sestru Lesli — rekla je Džej Lo.


Kada je reč o Madoninoj filmskoj karijeri, Dženifer ni njom nije oduševljena.

 

Mislim li da je izvanredan izvođač? Da. Mislim li da je dobra glumica? Ne. Gluma je nešto čime se ja bavim, pa sam oštrija prema ljudima koji kažu "E, ja mogu da glumim", u fazonu sam "Ne pljuj po mojoj veštini" — rekla je latino diva.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Međutim, niko, pa ni ona, ne može da izvređa kraljicu popa i prođe nekažnjeno: kada se našla na jednoj žurki na kojoj je bila i Madona, dobila je tretman kakav nikad pre toga nije doživela. Naime, Dženifer došla na žurku koju je priredila Donatela Versače, a Madona je jednom prijatelju rekla: "Tu je Džej Lo. Ne pričamo s njom", nakon čega joj se niko nije obraćao! Donatela je bila jedina koja je primećivala da je latino zvezda prisutna, a Dženifer je zbog svega otišla ranije kući.


Glumicu Kameron Dijaz smatrala je lepoticom koja nije uradila koliko je mogla, s obzirom na to kakve je šanse imala.

 

1 / 10 Foto: EPA / PETER FOLEY


Ona je srećan model koji je dobio mnogo prilika, volela bih da je s njima uradila nešto više — rekla je pevačica.


Za Kler Dejns je priznala da je dobra glumica, ali je istala da nije impresionirana njenim radom.


Imam osećaj da sa svakom ulogom radi istu stvar — objasnila je Dženifer.

 

Kler Dejns
foto: Profimedia

Kako bi onda mlada Dženifer Lopez ocenila svoje glumačke sposobnosti? Nije krila ni to mišljenje.


Ja sam najbolja — iskrena je bila Džej Lo. — Ako imate šta da ponudite, nemate čega da se plašite. Ako neko nema šta da ponudi, nesiguran je. Ja nemam taj problem. Nisam najbolja glumica koja je ikada postojala, ali znam da sam prilično dobra.

 

 

makonda-tracker