SVI pogledi uprti u nju

BEZBROJ puta joj je slomio srce: Otkriveno kako je Dženifer Garner reagovala na veridbu Džej Lo i Bena Afleka

1

Svi se sa strepnjom osvrću na holivudsku glumicu i bivšu suprugu poznatog glumca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek pružili su novu šansu svojoj ljubavi 17 godina nakon raskida, a sada planiraju da je krunišu brakom.
Američki mediji su tvrdili, a Džej Lo potom potvrdila da se par verio, a na ruci latino dive danas sija masivan dijamantski prsten.


Kako je ona otkrila, Aflek ju je zaprosio dok je bila u kadi.

 

Subota veče, ja sam na svom omiljenom mestu (u kupatilu), uživam u kupki, a moja ljubav dolazi tada, kleknuo je i zaprosio me. Samo sam gledala u njegove oči dok se on istovremeno smejao i plakao, a ja nisam mogla da verujem da se ovo dešava ponovo nakon 20 godina. Nisam mogla da progovorim, a on je samo rekao: "Da li to znači da?" — podelila je Dženifer s fanovima.

 

1 / 5 Foto: Stoianov / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Plakala sam sve vreme i bila sam presrećna, bilo je toliko romantično, nisam mogla ni da zamislim da će mi se tako nešto desiti — iskrena je pevačica.


Ipak, dok se svet raduje zbog Benifer, mnogi se osvrću na omiljenu holivudsku slatkicu Dženifer Garner, Aflekovu bivšu suprugu i majku njihove troje dece. Kako je ona reagovala na ove vesti?

 

1 / 11 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Prema pisanju portala E!, Dženifer Garner znala je da će njen bivši muž zaprositi svoju staru-novu devojku! Ben nije želeo da ona sve sazna iz medija, pa joj je najavio šta sprema.


Ben je rekao Džen i deci, tako da su znali za to. Džen je srećna zbog Bena i zna da je Džej Lo pozitivno uticala na njega — rekao je izvor blizak glumici.


On je dodao da se par nadao da će uspeti malo duže da sakrije od medija srećne vesti, ali je Lopezova vrlo brzo fotografisana s prstenom, pa je bilo neizbežno da svet sazna za veridbu.


Džej Lo je, tvrde upućeni, van sebe od radosti i "jedva čeka da postane njegova supruga jer veruje da je u pitanju prava ljubav i da im je suđeno da budu zajedno".

 

1 / 13 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

makonda-tracker