(foto)

Koga briga za Salmu Hajek kad dođe VALENTINA? SVI pričaju o ćerki slavne glumice, a kad je vidite — biće vam jasno zašto

5

Salma Hajek je posetila Fashion week u Parizu gde se pojavila sa ćerkom Valentinom.

foto: Justin Ng/LFI/Avalon., Profimedia
foto: Justin Ng/LFI/Avalon., Profimedia

Salma Hajek se pojavila na Nedelji mode u Parizu, ali ovog puta svu pažnju su ukrale devojke s kojima je došla.

 

Naime, ona je pozirala u društvu Valentine i Matilde, a najveći utisak je ostavila njena ćerka Valentina (14), koja sve više podseća na slavnu majku. Društvo im je pravila i Matilda (21), ćerka glumičinog supruga Fransoe Pinoa, a sve tri zajedno su odisale lepotom i zadovoljstvom.

 

Hajekova je obukla crni top, satensku suknju i preko svega toga oversized plavu košulju, dok je njena ćerka Valentina ponela kompletno crnu kombinaciju i time skrenula pažnju na sebe i na svoj potencijal kada je moda u pitanju. I majka i ćerka su se odlučile za brend Balenciaga.


Ovo nije prvi put da Salma Hajek ponosno pokazuje svoju naslednicu. Naime, Valentina ju je pratila i na premijeri Eternals u Los Anđelesu, a nakon toga slavna glumica je objavila na Instagramu da joj je to bila najbolja premijera u životu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Salma ističe da je vodila ćerku na neka snimanja i kad je bila mala, kao i da joj je jako stalo do njenog mišljenja kada su u pitanju projekti na kojima glumica radi. Ona često objavljuje fotografije sa porodičnih slavlja , te tako fanovi mogu videti koliko glumica voli svoju ćerku i koliko je srećna sa svojom velikom porodicom.

 

 

makonda-tracker