jedinstvena

Ne može seksepilnije — a NIJE VULGARNO: Fotografije Džej Lo zbog kojih ćete popiti čašu vode (ili dve)

1

Može da prođe dan, a da nam Dženifer Lopez ne da povod da pišemo o njoj? Izgleda da ne! Ovog puta, u pitanju su fotografije koje ceo svet gleda u neverici.

foto: Instagram
foto: Instagram


Latino diva Dženifer Lopez ovih dana promoviše svoj novi film "Ti si taj" ("Marry Me"), romantičnu komediju u kojoj igra s Ovenom Vilsonom i Malumom, pa je u centru pažnje još više nego inače. To je delovalo nemoguće jer njenu vezu s Benom Aflekom i njene svakodnevne odevne kombinacije ceo svet prati iz dana u dan, iz minuta u minut, ali ne bi Džej Lo bila Džej Lo da nam ne pokaže da u njenom slučaju nemoguće ne postojI!


Pevačica i glumica je, nakon što je za jedan dan promenila pet stajlinga i progovorila o svojoj ljubavi s Aflekom i njihovom pomirenju posle 17 godina, spremila još jednu poslasticu za svoje fanove. Ona je, naime, pozirala za magazin Rolling Stone, a editorijal koji je tom prilikom nastao svetski mediji opisuju kao nešto od čega staje dah.


Džej Lo, koja je prošlog leta proslavila 52. rođendan, još jednom je pokazala rezultate vrednog vežbanja i pravilne ishrane, kojima posvećuje posebnu pažnju već decenijama. Ona je pozirala u više provokativnih poza i izdanja, ali onako kako samo ona to ume — s ukusom, i ponovo nas podsetila da nije važno šta se nosi već ko nosi.

 


Na naslovnoj strani našla se crno-bela fotografija Dženifer Lopez u crnom Balmain smoking-kombinezonu koji je predstavljen u okviru kolekcije za proleće 2022. godine.

 

 

Reč je o izdanju u tipično njenom stilu: tu su izrezi, tu je pripijenost uz telo, tu je naglasak na struk i stomak, tu je dekolte, tu su naramenice zbog kojih pevačica emituje samopouzdanje kakvo se retko viđa čak i među superslavnima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Rice (@kylericedesign)


Još jedan neobičan komad koji je Džej Lo nosila na ovom fotografisanju je bodi boje kože modne kuće Hervé Léger, model dugih rukava koji u prvi plan ističe obnažene noge i savršeno isklesane mišiće čuvene latino zvezde.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo Outfits (@jlo.outfits)


Objavljeno je mnogo fotografija i snimaka, a gotovo je neizvodljivo odabrati najlepšu jer, jednostavno — to je Dženifer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo Outfits (@jlo.outfits)


Ako se pitate u čemu je tajna ovakvog izgleda, pored vežbanja i pravilne ishrane, vreme je da vas podsetimo na "sitnicu" o kojoj Džej Lo priča decenijama kada je pitaju kako je moguće da uvek izgleda tako zanosno i mladoliko.

 


Pijem mnogo vode, naročito pre vežbanja, da bih mogla da treniram još napornije i dobijem još više od treninga — rekla je pevačica jednom prilikom.


Kako su mediji već pisali, Dženifer dan ne prolazi bez najmanje sedam čaša vode, a dan obavezno započinje čašom vode s limunom (dakle, ne limunadom!), koja budi želju za još više vode i obezbeđuje joj da ostane hidrirana tokom čitavog dana. Uz to, zanimljivo je da je voda gotovo jedino što Džej Lo pije, izuzev kafe bez kofeina s vremena na vreme. Zahvaljujući tome, ona konstantno podstiče eliminaciju toksina iz organizma, što je još jedna tajna fenomenalnog izgleda njene kože, njene teksture i sjaja jer čak 64 odsto kože čini — voda!


Zato ako baš i niste raspoloženi za stroge dijete i svakodnevni trening, počnite makar tako što ćete usvojiti najvažiji savet Dženifer Lopez: hidratacija, hidratacija, hidratacija!

 


Pevačica i glumica je, inače, u intevjuu za Rolling Stone koji je pratio ovaj editorijal pomenula i svoju ljubav s Benom Aflekom i njihovo pomirenje posle skoro dve decenije od raskida veridbe. Kako je istakla, iako je bila presrećna kada su prvi put bili zajedno, negativne reakcije javnosti su je opterećivale.


Bilo je brutalno. Brutalno. To je jedna od onih stvari koje zakopate vrlo duboko u sebi da biste uopšte mogli da nastavite dalje i da se bavite svojim poslom. Smešno je to što smo Ben i ja bili toliko zaljubljeni, bio je to jedan od najsrećnijih perioda u mom životu, a onda, s druge strane, tu je bilo i to što smo bili toliko kritikovani i to je uništilo naš odnos prvo iznutra, pa onda spolja. Jednostavno, bili smo premladi da bismo rada shvatili šta su zaista najvažnije stvari u životu — rekla je Dženifer iskreno i dodala da je sada sve drugačije.


Neću mnogo pričati o tome. Oboje smo odrasli. Isti smo, a različiti. I to je ono što je lepo. Imati drugu priliku za pravu ljubav... da. Kao što sam rekla, naučili smo mnogo. Znamo šta je stvarno, a šta nije. Dakle, jednostavno je — igra se promenila. Opet, pokuštavam da ne kažem previše — bila je misteriozna Džej Lo.

 

 

makonda-tracker