čudno?!

Nikad se NE UMIVA — i izgleda savršeno: Kameron Dijaz podelila tajnu svoje lepote (od BIZARNIH do korisnih saveta)

4

Kameron Dijaz važila je za jednu od najlepših žena Holivuda, ali tek sada, kada se udaljila od sveta glamura, progovorila je o svojoj bjuti rutini ili, tačnije, nedostatku iste!

foto: EPA /  PETER FOLEY
foto: EPA / PETER FOLEY

Ako tražite nešto drugačiji savet za kožu koja blista, imate priliku da saznate koje su tajne lepote i nege kože Kameron Dijaz, glumice čija je lepota je očaravala Holivud, a onda se posvetila porodičnom životu i majčinstvu.

 

Doduše, njena tajna baš i nije neka tajna.

 

 

Naime, popularna glumica (49) pojavila se nedavno u podkastu Majkla Vizaža Rule Breakers i otkrila da se potpuno sklonila od određenih društvenih očekivanja otkako je prestala da bude deo holivudskog sveta. Na primer, prestala je da se umiva!

 

Vraćala sam se u zamku, posebno u ovakvom društvu, toga šta vrednujemo, šta mislimo da je važno.. Ja sam apsolutna žrtva društvene objektivizacije i eksploatacije kojima su žene izložene. Sve sam to bila u tim vremenima. 

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

I dok mnoge holivudske lepotice prodaju i same lansiraju svoje linije kozmetičkih proizvoda, Kameron Dijaz rekla je da je "zver" kad je u pitanju njena bjuti rutina — ili nedostatak iste.

 

Bukvalno poslednja stvar o kojoj mislim na dnevnom nivou ili možda čak nijednom u toku dana jeste to kako izgledam. Ne radim ništa po tom pitanju. Nikad se ni ne umivam!

 

Kameron ističe da dva puta mesečno stavi na lice jedan od "milijardu proizvoda" koje ima.

 

Jednom je dovoljno, zar ne? To je sve što treba da radim? — našalila se.

 

 

Ipak, ona ima i nekoliko veoma korisnih saveta za negu kože...

 

  • Ne stresira se oko starenja

 

Mnogi od nas se plaše starenja, manjka energije... Ja na starenje gledam ovako: to je blagoslov i privilegija, a ako ste postavili temelj zdravim životom dok ste mlađi, starost će biti nešto najbolje u vašem životu. Nije sve u lepoti i estetici tela. Treba se osećati mladim, jakim... Ja se sad osećam bolje nego kad sam imala 20 godina, jer više brinem o sebi poslednjih 15 godina života.

 

  • Spavanje joj je na prvom mestu

 

Provodimo veliki deo svog života spavajući (ili pokušavajući da spavamo). Kvalitet spavanja određuje i naše raspoloženje i naše metalno stanje, ne samo narednog jutra, nego svih narednih godina našeg života — rekla je Kameron u Knjizi tela.

 

  • Prestala je da puši

 

— Da imam vremeplov, nikad ne bih zapalila prvu cigaretu. Nikad ne odustajte od pokušaja da prestanete da pušite, jer je svaki minut vredan.

 

Podsetimo, Kameron Dijaz udala se za Bendžija Madena iz benda Good Charlotte, a dobili su 2020. ćerku Rediks. 

 

 

makonda-tracker