šok, neverica, bol

Dok su čekali prvo dete, GNUSNO JU JE VARAO: Sandra Bulok priznala kako je podnela najveću životnu izdaju

0

Kad je bila najsrećnija u životu, doživela je beskrajan bol i sramotu koju nije znala kako će prebrodii

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraj 2009. i početak 2010. godine bio je zlatan period za Sandru Bulok — glumica je bila glavni favorit u trci za Oskara, za njenu ulogu u filmu "Mrtav ugao", a potom ga je i osvojila. U to vreme, njen suprug i poznati motociklista Džesi Džejms bili su u procesu usvajanja deteta, koje je svakog dana trebalo da stigne u njihov dom.


Uzbuđena, ponosna i presrećna, Sandra je Oskara posvetila upravo Džesiju.


Nema iznenađenja u tome što je moj rad bolji otkad sam srela tebe, jer nikad nisam znala kakav je osećaj imati nekoga ko mi čuva leđa — rekla je Sandra suprugu s pozornice, držeći u ruci najvrednije priznanje koje je dobila u karijeri.

 

Nije prošlo dugo, a Sandra i Džesi ponovo su se našli u naslovima, ali ne iz dobrih razloga. Već u narednim nedeljama, više žena je za medije pričalo o tome da je motociklista varao glumicu s njima, a Sandra je zbog pažnje koju je ova tema privlačila prekinula evropsku promotivnu turneju svog novog filma.

 

Ubrzo se oglasio i Džesi, koji se javno izvinio svojoj supruzi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesse James (@popeofwelding)


Većina ovih navoda je neistinita i neosnovana... Osim toga, neću ih više udostojiti javnim komentarisanjem. Samo jedna osoba je kriva za ovu situaciju, a to sam ja — poručio je on.


Džesi je poručio da se nada da će mu Sandra jednom oprostiti za bol i sramotu koje joj je naneo, a potom je otišao u rehabilitacionu ustanovu iz, kako je rekao, "privatnih razloga".

 

Ipak, već narednog meseca Bulokova je podnela zahtev za razvod, a nije imala mnogo vremena za tugovanje jer je imala novog članaka porodice. ispostavilo se da je već od januara — i pre dodele Oskara — njihov usvojeni sin živeo s njima, ali Sandra nije želela javno da priča o tome i privlači pažnju medija privatnim životom. Proces usvajanja je, međutim, finaliziran bez Džesija, pa je Sandra iznenada bila samohrana majka i jedini roditelj dečaku Luisu.

 

Svako od nas se nalazi na mestu na kom treba da bude. Ja sam tačno tamo gde treba. Niko se ne može ni na šta pripremiti, a ja sam srećna što sam tu gde jesam trenutno. Desilo se, ali to je to — rekla je glumica jednom prilikom kad su je pitali o ovoj izdaji.

 

1 / 7 Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia


Danas, više od decenije kasnije, Sandra ističe da joj je upravo sin pomogao da prebrodi ovaj težak period. Jednostavno, nije želela da spusti svu svoju tugu na njegov život.


Toliko toga se dogodilo — prisetila se glumica u intervjuu koji je pre nekoliko dana dala za CBS Sunday Morning. — Kako da procesuiraš žalost i da pri tome ne povrediš svoje dete? To je novorođenče, oni upijaju sve što ti osećaš. Zato je moja obaveza prema njemu bila da ne opterećujem prvu godinu njegovog života mojom tugom.


Pet godina kasnije, Sandra je usvojila i devojčicu Lejlu i danas sama brine o dvoje dece, a priznaje da je rastuži kad pomisli koliko je žena čiji je život toliko težak da ne mogu da se opuste i samo budu mame.


— Postanem vrlo emotivna kad razmišljam o hiljadama žena koje nikad nisu mogle da se opuste u majčinstvu — rekla je Sandra kroz suze. — Nikad nisu mogle da se opuste.


Ona je podsetila da je majka dvoje dece afroameričkog porekla, što čini njenu poziciju još odgovornijom.


Moja deca su crna. Ja imam odbrambeni stav kakav imaju milioni majki koje nisu bele. Razumem koliko je to strašno — napomenula je.

 

 

makonda-tracker