to joj je važno

Važna stavka su — INTIMNI ODNOSI! Predbračni ugovor Dženifer Lopez i Bena Afleka mnoge će iznenaditi

0

Latino diva ima poseban zahtev za svog budućeg supruga pre nego što mu konačno kaže "da"!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kažu da nastavci nikada nisu dobri, ali to možda važi za filmove — kada je reč o ljubavi, svaka prilika je jednako lepa, pa i druga šansa. Pogledajte samo Dženifer Lopez i Bena Afleka!


Par, koji je bio rastavljen 17 godina, već godinu dana je u skladnoj vezi, a nedavno su se (ponovo) verili, pa svet iščekuje trenutak kada će dve zvezde konačno zajedno stati pred oltar.

 

Ipak, kada su u pitanju tako slavni i uspešni ljudi, uz priče o pripremama za venčnje uvek su prisutne i one o pravno-imovinskim pitanjima, odnosno o predbračnom ugovoru. Prema pisanju američkih medija, ekonomski aspekt ni u slučaju Džej Lo i Bena Afleka nije zapostavljen, pa poznati par priprema dokument koji će garantovati da se poštuju njihovi uslovi tokom i, eventalno, nakon braka.

 

1 / 11 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Navodno će, na Dženiferin zahtev, važno mesto u njihovom ugovoru imati seks.


Pevačica zahteva da njen budući suprug Ben Aflek potpiše predbračni ugovor s najčudnijim prohtevima. Ima klauzula koje još nisu obelodanjene, ali ono što se zna jeste da će morati da imaju seks više od četiri puta nedeljno — tvrdi upućen izvor.


Podsetimo, Dženifer i Ben su se u aprilu 2021. godine pomirili 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, a samo nekoliko meseci kasnije pevačica se sa ćerkom Eme i sinom Maksom iz Majamija preselila u Los Anđeles kako bi mogla da bude s njim. Ubrzo je upoznala i njegovu decu Vajolet, Serafinu i Sema, kao i bivšu suprugu i poznatu glumicu Dženifer Garner. Par često porodično provodi vreme i razdvajaju se samo zbog poslovnih obaveza, a i tada tek na kraći period.

 

Džej Lo je nedavno uslikana s vereničkim prstenom, nakon čega je ispričala i kako ju je Aflek zaprosio.

 

1 / 7 Foto: Stoianov / Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Subota veče, ja sam na svom omiljenom mestu (u kupatilu), uživam u kupki, a moja ljubav dolazi tada, kleknuo je i zaprosio me. Samo sam gledala u njegove oči dok se on istovremeno smejao i plakao, a ja nisam mogla da verujem da se ovo dešava ponovo nakon 20 godina. Nisam mogla da progovorim, a on je samo rekao: "Da li to znači 'da'?" — podelila je Dženifer s fanovima.

 

Džej Lo nedavno je dala intervju u kom je iskreno pričala o svom uživanju u ljubavi s Aflekom.


Kada vidim kakva je osoba, kakvo je ljudsko biće, kakav je muškarac danas, kakav je danas otac, kakav je partner... On je sve što sam uvek znala da je bio i sve što sam želela da bude — zaključila je Dženifer.

 

 

makonda-tracker