ko zna šta je moglo biti...

Mislila je da mu se ne sviđa, a bio je LUD ZA NJOM: Kijanu Rivs priznao zašto Sandra Bulok i on NIKAD nisu bili u vezi

1

Bili su zaljubljeni do ušiju i jedva čekali da dođu na posao da bi se videli, ali nijednom nisu prešli granicu.

foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia
foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Zaljubljivanje na setu je vrlo, vrlo često u Holivudu — setite se samo koliko je velikih ljubavi rođeno na snimanjima čuvenih filmova, koliko se preljuba dogodilo i koliko tračeva je nastalo.

 

Međutim, u slučaju Kijanua Rivsa i Sandre Bulok, koji su zajedno snimili dva filma ("Brzini" i "Kući na jezeru"), nikad nije pređena granica. Ono što malo ko zna je da su oni, ipak, bili do ušiju zaljubljeni jedno u drugo!

 

Sandra Bulok danas je jedno od najvećih holivudskih imena, ali te davne 1994. godine, kada je s Rivsom snimala film "Brzina", bila je samo još jedna mlada i ambiciozna glumica. I dok je radila na ulozi za koju će se ispostaviti da će lansirati njenu karijeru do neslućenih visina, imala je jednu smetnju: beskrajnu zaljubljenost u kolegu.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen


Ona je pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Elen Dedženeres gledala snimke iz ovog ostvarenja i prisećala se snimanja, a nije odolela da prokomentariše:


Razmiljam o tome koliko je Kijanu Rivs bio divan i kako je bio zgodan.

 

1 / 8 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ona je nastavila da priča o glumcu i priznala da je bila strašno zaljubljena u njega, ali je dodala da ipak nikad nisu bili u vezi.


Pretpostavljam da mu se nešto kod mene nije dopalo — rekla je Sandra. — Verovatno smo prijatelji tako dugo zato što se nikad nismo smuvali.

 

Nekoliko meseci kasnije, i Kijanu je gostovao kod čuvene komičarke i voditeljke i, očekivano, nametnula se tema Sandrine zaljubljenosti u njega. Kada ju je Elen pomenula, on je priznao:


Ona očigledno nije znala da sam i ja bio zaljubljen u nju.


U publici je nastalo ogromno oduševljenje, a na pitanje zašto nikada nije preduzeo ništa odgovorio je:


Bili smo na poslu.

 

1 / 5 Foto: Porsche/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Kijanu Rivs, poznat kao najveća dobrica Holivuda, ne prestaje da nas oduševljava: on nikada nije ni pomislio da pređe granicu iz poštovanja prema koleginici i poslu.


Bilo je lepo ići na posao — istakao je i dodao da je Sandra "tako divna osoba, tako divna glumica".

 

 

makonda-tracker