promašen izbor ili ne?

KUNE SE DA NIJE HTELA TU SLAVU: Obožavala je Leonarda Dikaprija, a ODBILA je ulogu u "Titaniku" — umalo da ONA bude Rouz

0

Tvrdi da ne žali što je odbila ulogu života!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kler Dejns nije bila spremna za slavu koja bi usledila nakon Titanika, tvrdi ona. Otkrila je d aje čuveni film iz 1997. godine umalo imao drugačiju glumačku postavu.

 

Kler kaže da nimalo ni žali što je odbila ulogu, iako bi glumila sa Leonardom Dikapriom, čiji je veliki fan i koga jako voli.

 

- Sećam se da smo Leo i ja imali u to vreme istog menadžera. On je tada imao iznajmljeni automobil, pa je kružio po parkingu, a ja sam stajala na balkonu. Znala da se bori sa odlukom da li da prihvati ulogu u tom filmu ili ne, pa me je samo pogledao i rekao - ja ću prihvatiti. Videla sam da nije siguran, ali sam ga potpuno razumela zbog čega mora to da prihvati. Mislim da ja zaista nisam bila tada spremna na to isto.

 

 

Klet je objasnila da nije želela toliko jaku slavu koja bi došla sa glavnom ulogom u Titaniku, a kasnije je postala svedok slave koju je dobio Leonardo kada je film izašao.

 

- Bilo mi je jasno da ne želim to. Nisam se dvoumila. Bila sam voljna da imam različita, kreativna iskustva, a to bi me samo gurnulo ka nečemu sa čim nisam želela da se nosim i znala sam da tek imam mnogo toga da izgradim - zaključila je glumica.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker