od tad nije omiljena

Zbog JEDNE REČENICE, Madona ju je TEŠKO PONIZILA: Otrovni intervju kojim je Džej Lo izvređala pola koleginica

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Aurora12

22-05-2022 13:23h
Ala se ispljuvala na sve.... a bar da je neka glumica, pevacica...... tako je to kada ne vidis sebe. Ja licno nikada nisam volela JL, uvek mi je zbog necega isla na zivce.

Pa da

22-05-2022 13:53h
@Aurora12
S tim što meni nikad nije išla na živce, nego mi je oduvek delovala mlako i srednje žalosno. Očigledno je, da ju je nezdrava i ogromna ambicija i beskrupuloznost dovela do slave. Kvalitet i talenat sigurno ne.

JlO volim tvoje butke ali ne i pevanje

22-05-2022 14:19h
Za vecinu je u pravu ( po mom misljenju) ali je zaboravila da pogleda sebe. Ima pesmice bukvalno ala JK na engleskom a uopste ceo njen imidz i ponuda se svodi na njene , doduse sjajne i prirodne gu**e i butkice.
Samo jos jedna starleta goozerka (mada prirodna) i bolje da ne prica o muzici i umetnosti uopste.
Ona je samo rezultat sunovrata vrednosti u zapadnom svetu

Miki

22-05-2022 14:43h
@JlO volim tvoje butke ali ne i pevanje
Teško da su prirodne... doradila je ona sve šta je mogla, inače je kratkonoga, iskompleksirana latinoamerikanka sa groznim ukusom kad je muški rod u pitanju.

Ana

22-05-2022 14:25h
Cinjenica je da Dzenifer zahvaljujuci upornosti i vjezbanju ima dobro ocuvano tijelo i izgled ali svakako precjenjuje sebe. Niti je nesto posebno glumica niti pjevacica. Ona je uspjela samu sebe da ubjedi da je najbolja i ima samopouzdanje velicine svemira sto se najbolje vidi u spotovima jer je skoro pa naga. Ima mnogo djevojaka koje su milion puta zgodnije od nje ali nisu spremne da se skidaju i na taj nacin zaradjuju novac.

Peki

22-05-2022 17:40h
Od svih ženski navedenih u tekstu najradije bi ispritiskao JLO.

Bane

22-05-2022 18:39h
Asocijacija na Dženifer je njena - VELIKA ZADNJICA

Ako je tačno

24-05-2022 22:48h
Onda je očigledno prosečna rospija koja gazi sve pred sobom i leči komplex prosečnosti. Daleko od velike ribe, glumice, pevačice, plesačice.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: