prenose britanski mediji

Razlog koji se navodi im se NEĆE DOPASTI! Zbog čega kraljevska porodica nije obavestila Harija i Megan da Kejt ima rak?

0

Vest da je Kejt Midlton otkriven karcinom su princ Hari i Megan Markl saznali kad i ostatak sveta.

Megan i Hariju niko nije javio da je Kejt dijagnostikovan rak
Megan i Hariju niko nije javio da je Kejt dijagnostikovan rakfoto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Britanska kraljevska porodica nije rekla princu Hariju i Megan Markl da Kejt Midlton ima karcinom, navodno, namerno! Kako se navodi, ništa im nije rečeno zato što nemaju poverenja u njih, tvrdi stručnjak za kraljevsku porodicu, a prenose britanski mediji.

 

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa saznali su za dijagnozu princeze Kejt kad i ostatak šire javnosti, odnosno, nakon emotivnog videa objavljenog prošlog petka na njihovim zvaničnim kanalima.

 

Veruje se da su Hari i Megan privatno kontaktirali sa princom i princezom od Velsa tek nakon što je Kejt u video-poruci otkrila da prima „preventivnu“ hemoterapiju.

 

Stručnjak za kraljevsku porodicu Ričard Ficvilijams ispričao je za The Sun da veruje da su im prećutali sve jer nemaju poverenja u njih.

 

 

— Naravno da za to postoji razlog, očigledan je. Dubok je razdor među braćom, to znamo, a takođe znamo i da nisu razgovarali već mesecima. Razlog je taj što su poslednje četiri godine prouzrokovali bezbroj problema porodici i ne može im se verovati. Vilijam ne veruje Hariju i Megan s dobrim razlogom.

 

Megan Markl i Hari oglasili su se među prvima kada su saznali da Kejt ima rak.

 

Megan i Hari su se odmah oglasili kada su saznali da je Kejt bolesna
Megan i Hari su se odmah oglasili kada su saznali da je Kejt bolesnafoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Rođeni brat Kejtinog supruga Vilijama i njegova supruga kratko su se oglasili nakon što je Kejt obelodanila svoju dijagnozu.

 

Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kejt i porodicu i nadam se da će moći da sačuvaju privatnost i mir — rekli su kratko za Harper's Bazaar Hari i Megan u saopštenju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker