saznali su loše vesti

Nakon što su saznali da Kejt ima rak — SVE SE PROMENILO! Princ Hari i Megan Markl načinili važan potez u teškim danima

0

Princ Hari i Megan Markl napravili su važan korak koji može da ih dovede do pomirenja s Vilijamom i Kejt.

Megan i Hari odlučili su da naprave i korak više u odnosu sa Vilijamom i Kejt
Megan i Hari odlučili su da naprave i korak više u odnosu sa Vilijamom i Kejtfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je objavljena strašna vest da princeza od Velsa, Kejt Midlton, boluje od karcinoma, mnogi koji su se poslednjih nedelja i meseci pitali gde je ona užasnuti su saznanjem.

 

Posle mnogo teorija zavere i ćutanja, Kejt Midlton se hrabro oglasila video-porukom iz Vindzora, gde je rekla da prima preventivnu hemioterapiju, kao i da joj je najveći izazov da deci objasni svoju bolest.

 

Odmah su se oglasili i oni koji su je ismevali zbog skandala s fotošopiranom i izmanipulisanom fotografijom dece, ali i članovi njene porodice, od svekra, kralja Čarlsa III, do princa Harija i Megan Markl, s kojim su njen muž Vilijam i ona već duže vreme u zategnutim odnosima.

 

Princ Hari i Megan su se oglasili kratkim saopštenjem:

 

Želimo zdravlje i zalečenje za Kejt i porodicu i nadam se da će moći da sačuvaju privatnost i mir — rekli su kratko za Harper's Bazaar Hari i Megan u saopštenju.

 

Kejt Midlton tokom svoje ispovesti o borbi s kancerom
Kejt Midlton tokom svoje ispovesti o borbi s kanceromfoto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, zapravo su njih dvoje privatno ponudili grančicu mira, tako što su se javili princu i princezi, nakon njene tužne objave da ima kancer, potvrdio je Page Six.

 

Kraljevski biograf Hugo Vikers obratio je pažnju na one koji su se javili nakon Kejtine objave da ima rak.

 

To govori mnogo o mentalnom sklopu tih ljudi, onih na višem nivou, ali i onih neodgovornih članova društva. Jednostavno, mislim da treba da se stide. Dosta ljudi se s pravom izvinilo — rekao je on za The Sun.

 

 

Jesu li princ Hari i Megan Markl znali da Kejt Midlton ima rak?


Kako sada pišu britanski mediji, Saseksovi nisu imali predstavu da Kejt Midlton boluje od raka, a princ Hari navodno se javio svom starijem bratu nekoliko sati nakon ovih tužnih vesti. Nije poznato da li se kontakt desio putem tekstualne poruke, telefona, video-poziva...

 

Izvor blizak kraljevskoj porodici kaže da princ Hari i Megan "nisu imali predstavu" šta se dešava s princezom od Velsa i da su "saznali u isto vreme kada i ostatak sveta".


Ovo pokazuje kakvu su nepopravljivu štetu napravili – zaključuje izvor za Mail.

 

Navodi se da Megan i Hari nisu znali da Kejt ima rak
Navodi se da Megan i Hari nisu znali da Kejt ima rakfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker