video koji je potresao svet

Jedna osoba ga je napisala DO POSLEDNJE REČI! Ko je U CELOSTI napisao potresan govor Kejt Midlton u video-poruci?

1

Kejt Midlton oglasila se pre nekoliko dana iz Vindzora, obelodanivši potresnom porukom da joj je otkriven karcinom.

Kejt Midlton otkrila je da joj je diganostikovan kancer
Kejt Midlton otkrila je da joj je diganostikovan kancerfoto: BBC Studios / Avalon / Profimedia

Pre nekoliko dana je svet ostao potresen ispovešću Kejt Midlton, princeze od Velsa, koja je otvoreno progovorila o svojoj dijagnozi karcinoma, koja je usledila nakon ozbiljne operacije u abdominalnoj regiji.

 

Premda je isprva rečeno da princeza nema karcinom, ispostavilo se da je prisutan. Snimivši se na klupi, u Vindzoru, u poruci punoj skrivenoj detalja, Kejt je otkrila da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji, te da se sada "oseća dobro", ali da joj je najizazovnije bilo da svoje stanje objasni deci, Džordžu, Šarlot i Luiju.

 

Kensingtonska palata objavila je emotivnu video-poruku, koja je usledila nakon niza spekulacija i teorija zavere o misterioznom nestanku Kejt iz javnosti.

 

 

Kejt je otkrila da joj je najveća podrška suprug Vilijam (41), koji čini sve što može da pomogne i supruzi, ali i ocu, kralju Čarlsu III, koji takođe boluje od karcinoma, a i snaha i svekar su svoje dijagnoze dobili maltene u isto vreme, u istom periodu, početkom 2024. godine.

 

Vilijam čini sve što može, jednog minuta vodi decu u školu, sledećeg je pod neverovatnim stresom — rekao je izvor blizak porodici.

 

1 / 7 Foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia


 

Ko je napisao govor Kejt Midlton?

 

Ipak, čini se da je tu najteže onom ko je bolestan, u ovom slučaju Kejt, koja je zamolila za privatnost u momentima teškim za porodicu. Njen govor odslušali su milioni, ali mnoge je zanimalo ko je zapravo napisao taj govor.

 

Kejt Midlton progovorila je iz srca kada se oglasila iz Vindzora i obelodanila da joj je dijagnostikovan kancer u 42. godini.

 


Napisala je svaku reč sama — rekao je insajder za People Sunday, govoreći o video koji je usnimio Bi-bi-si u Vindzoru prošle nedelje, prenosi Page SiPage Six.

Sve je napisala sama, izgovorila lično i želela da odluči kada je pravo vreme da svetu predoči ove vesti — dodao je drugi izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker