ljupke & romantične

Ovo su najpopularnije BALETANKE 2024! Influenserke su opsednute njima, a kad ih vidite – biće vam jasno zašto

0

Istovremeno suptilne i veoma efektne, ove ravne cipele osvojile su svet za kratko vreme, pa su četvrti najčešće pretraživan modni proizvod od početka godine

Modna kuća Alaïa lansirala je najpopularnije baletanke u dosadašnjem toku godine
Modna kuća Alaïa lansirala je najpopularnije baletanke u dosadašnjem toku godinefoto: @felicitymbird/@emilisindlev/Instagram

Modna platforma Lyst objavila je novu kvartalnu listu najpopularnijih proizvoda u muškoj i ženskoj modi, koja je pokazala apsolutnu dominaciju brenda Miu Miu, koji se na top listi 10 omiljenih komada pojavljuje triput.


Ipak, kada je reč o baletankama – modelu obuće koji obeleži svaku prolećnu sezonu, pažnju zaljubljenica u modu ukrale su predivne ravne cipele koje potpisuje modna kuća Alaïa.


Dok je ranije gotovo smatrano uvredom da se obučete isto kao neko drugi, danas je modni svet pomerio stvari toliko u drugu krajnost da se smatra da je imitacija najviši oblik laskanja, pa su influenserke apsolutno opsednute modelom Strass brenda Alaïa koji je četvrti najpopularniji proizvod od početka 2024. na Lyst-u!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by buy this shit (@buy_thishit)


U prvim redovima revija viđali smo trendseterke u njima, nosi ih svaka bolje odevena devojka na Instagramu, česta su tema na TikToku i definitivno je u pitanju trend koji će obeležiti naredne mesece.

 


Ove jednostavne crne baletanke izrađene su od jagnjeće kože i imaju kaiš preko stopala, što je detalj koji će biti in ovog proleća i leta, a inspirisan je direktno popularnim meri džejn cipelicama. Statement deo Strass baletanki bez sumnje su kristali kojima su ukrašene, okruženi mesinganim sitnim prstenovima kojima su fiksirani, a imali smo priliku da vidimo ovaj model na nekim od najbolje odevenih devojaka planete.

 


Dakota Džonson i Rijana samo su neke od onih koji im nisu odoleli, a u pitanju je luksuzniji par obuće, za koji je potrebno izdvojiti 1.290 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @asapprove

Proizvode se i u beloj boji, iako je crna nesumnjivo popularnija.

 


Budući da su u pitanju skuplje baletanke, nisu tako lako dostupne svima koji bi ih nosili, ali nema sumnje da high-street brendovi spremaju pristupačne varijante. Da li biste se počastili nečim sličnim?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelenino lice krasilo je mnoge naslovne strane, a sada je objavila knjigu za decu

 

makonda-tracker