licemerno?

Iza zatvorenih vrata predstava koja - nije za JAVNOST: Šta su Megan i Hari uradili nakon objave da Kejt boluje od raka?

0

Potez čuvenog odmetničkog para sve je iznenadio

NOVI POTEZ HARIJA I MEGAN IZAZVAO ČUĐENJE NACIJE
NOVI POTEZ HARIJA I MEGAN IZAZVAO ČUĐENJE NACIJE foto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i njen suprug, princ Hari oglasili su se u javnosti nakon što su saznali da princeza Kejt Midlton boluje od raka.

 

Oni su joj uputili emotivne reči i poželeli joj brzo ozdravljenje, a iza zatvorenih vrata njihove kuće dešavalo se nešto sasvim drugačije. Iako zavađeni i u poslednje vreme u veoma lošim odnosima, People tvrdi, da su Megan i Hari pokušali da privatno kontaktiraju Kejt i Vilijama.

 

U njihovom tekstu se ne nalazi mnogo dodatnih informacija, pa nije jasno da li je kraljevski par i prihvatio njihov poziv, niti kako je na njega, ako se desio, reagovao.

Mnogi analitičari su ovih dana pisali o tome da su uprkos svim poteškoćama članovi kraljevske porodice uvek jedni uz druge kada je to od izuzetne važnosti.

 

Princ Hari je to i dokazao kada je istog trenutka nakon što je saznao da mu otac, kralj Čarls III boluje od raka, otputovao u Englesku kako bi ga video na svega pola sata.

 

Da podsetimo, princ Hari (39) i Megan (42) su pružili podršku Kejt (42) u izjavi za javnost koja je obišla svet.

 

- Želimo zdravlje i izlečenje Kejt i porodici i nadamo se da će kroz to moći da prođe u privatnosti i u miru - rekli su Hari i Megan u saopštenju.

 

MEGAN I HARI SU TELEFONOM ZVALI KEJT I VILIJAMA
MEGAN I HARI SU TELEFONOM ZVALI KEJT I VILIJAMA foto: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnogi su ovaj potez Harija i Megan najoštrije osudili i rekli da je to samo predstava i pokušaj ovo para da izgladi odnose i ponovo se približi nekadašnjoj porodici. 

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poslednji put su viđeni sa princezom Kejt i princom Vilijamom (41) u septembru 2022, kada su njih četvorica izašli na iznenađujuću šetnju u Vindzoru nakon smrti kraljice Elizabete.

 

Princ Hari i Megan bili su u Evropi 2022. godine na nizu dobrotvornih događaja kada je kraljica Elizabeta umrla u 96. godini.

 

Podrška Megan i Harija dolazi nakon što je princeza Kejt objavila svoju dijagnozu raka u video poruci na društvenim mrežama u petak.

 

KEJT JE U POTRESNOM VIDEU OTKRILA DA BOLUJE OD RAKA
KEJT JE U POTRESNOM VIDEU OTKRILA DA BOLUJE OD RAKA foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

U video snimku, princeza od Velsa je podelila da je nakon operacije abdomena u januaru, postoperativni testovi „utvrdili da je rak bio prisutan“ i da je trenutno u „ranoj fazi“ lečenja.

 

Kejt je takođe rekla da su ona i princ Vilijam odvojili vreme da objasne situaciju svom troje dece, princu Džordžu (10), princezi Šarlot (8) i princu Luiju (5), pre objavljivanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije princeze od Velsa?

 

makonda-tracker