saopštenje

Da li je MOGLO KRAĆE?! Oglasili se Megan Markl i princ Hari nakon saznanja da Kejt Midlton ima rak

0

Princ Hari i Megan Markl u javnom saopštenju poželeli su Kejt Midlton ozdravljenje nakon priznanja da ima rak.

Megan Markl i princ Hari poslali su Kejt kratku poruku podrške
Megan Markl i princ Hari poslali su Kejt kratku poruku podrškefoto: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

Nakon što je Kejt Midlton otkrila da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini, u video-poruci koja je šokirala svet, mnogi su joj uputili poruke podrške.

 

Među njima je bio i njen svekar, kralj Čarls III, a sama princeza od Velsa priznala je da joj je najveća podrška suprug Vilijam, te da joj je najizazovnije bilo da deci objasni svoje stanje, kao i da je podvrgnuta hemioterapijama.

 

Među onima koji su se među prvima oglasili jesu princ Hari i Megan Markl.

 

Rođeni brat Kejtinog supruga Vilijama i njegova supruga kratko su se oglasili nakon što je Kejt obelodanila svoju dijagnozu.
 

Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kejt i porodicu i nadam se da će moći da sačuvaju privatnost i mir — rekli su kratko za Harper's Bazaar Hari i Megan u saopštenju.

 

Ostaje nepoznato da li će Hari doputovati u Veliku Britaniju, kao što je učinio kada je otkriveno da kralj Čarls ima karcinom, prenosi Daily Mail.

 

1 / 5 Foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ispovest Kejt Midlton: njena priča o tome kako ima rak

 

Želim da iskoristim ovu priliku da vam se lično svima zahvalim za sve divne poruke podrške i razumevanje dok se oporavljam od operacije. Ovo je bilo jako teških par meseci za našu porodicu, ali imam fantastičan medicinski tim koji se sjajno brinuo o meni, na čemu sam jako zahvalna. U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu, a u tom momentu mislilo se da moje stanje nije kancerozno. Operacija je bila uspešna, ali testovi nakon operacije pokazali su da karcinom jeste prisutan. Moj medicinski tim predložio je preventivnu hemioterapiju i sada sam u ranim fazama tih tretmana — ispričala je Kejt i dodala da je ovo, prirodno, bilo šokantno za sve njih, a najteže je bilo da sve objasne deci.

 

 

Naravno da je ovo sve bilo veliki šok, a Vilijam i ja radimo sve što možemo da procesuiramo i uspemo da sve održimo u privatnosti, za dobrobit naše dece. Kao što možete da pretpostavite, ovome je trebalo vremena, meni je trebalo vremena da se oporavim od operacije kako bih započela tretmane, ali, ono najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luiju, na način koji je odgovarajuć za njih i da ih uverimo da ću biti dobro. Kao što sam im rekla, ja sam dobro, jača sam svakog dana i fokusiram se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, moj um, telo i duh.

 

Kejt je otkrila koliko joj znači Vilijamova podrška,

 

To što imam Vilijama kraj sebe je sjajan izvor utehe takođe. Isto jesu ljubav, podrška i ljubaznost koju mi pružate. To nam oboma mnogo znači. Nadam se da razumete da nam, kao porodici, treba prostora, vremena, privatnosti dok ne završim sa tretmanima. Radujem se da se vratim obavezama kad budem u mogućnosti, ali sada moram da se fokusiram na to da se potpuno oporavim. U ovom trenutku mislim na sve one na čije živote je uticao karcinom, na sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u kom god obliku, molim vas da ne gubite veru i nadu. Niste sami — poručila je princeza Ketrin.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KANCER SE NE RAZVIJA PREKO NOĆI Ginekolog apeluje na sve žene da rade OVE TESTOVE: U 70 % slučajeva PAPA TEST JE NORMALAN

 

makonda-tracker