čudno ili ne?

Dolazi u Britaniju, ali oni ga — neće ugostiti: Zbog čega Kejt i Vilijam NE PLANIRAJU da se vide s Harijem?

0

Uskoro se očekuje poseta princa Harija domovini, ali, kako navode mediji, Kejt i Vilijam apsolutno ne žele da ih on poseti.

Princ Hari bi trebalo da poseti Veliku Britaniju u narednom periodu
Princ Hari bi trebalo da poseti Veliku Britaniju u narednom periodufoto: EPA / Christopher Neundorf

Princ Hari bi trebalo da u skorijem periodu ponovo poseti Veliku Britaniju, ali ne očekuje se da će se videti s bratom Vilijamom, kao ni njegovom suprugom Kejt Midlton, koja je pre nekoliko dana obelodanila da su joj dijagnostikovali karcinom.

 

Kako prenose strani mediji, među kojima i Express, tvrde da se princ Hari vraća u domovinu, ali ne postoje planovi da se susretne s bratom i snahom, koja je trenutno na preventivnoj hemioterapiji

 

39-godišnjak, koji trenutno živi u Montesitu, u kaliforniji, vraća se u London zbog poslovnih razloga, a to je da obeleži 10. godišnjicu Inviktus igara, čiji je osnivač.

 

Nakon što je izgubio pravnu bitku za dobijanje specijalne policijske zaštite dok je u Britaniji, ne očekuje se da će povesti sa sobom Megan Markl ili njihovu decu Arčija i Lilibet.

 

Izvori bliski princu i princezi od Velsa tvrde da je "problem s Harijem" poslednja stvar koja im je na umu, te da imaju mnogo veće brige trenutno koje im okupiraju pažnju od njega.

 

Za to vreme, drugi izvor je proteklog vikenda rekao da je Vilijam "uradio sve što je mogao da zaštiti porodicu", dok insajderi bliski porodici tvrde da on "nema snage da se suočava s Harijem" sada.

 

Kejt Midlton i Vilijam nisu raspoloženi da se vide s Harijem
Kejt Midlton i Vilijam nisu raspoloženi da se vide s Harijemfoto: Shutterstock / B. Lenoir

Prijatelji princa i princeze od Velsa otkrili su još jedan, verovatno najvažniji razlog zbog kog Kejt i Vilijam ne žele da ih Hari poseti, iako su se Megan i on javili nakon što je Kejt priznala s kakvom bolešću se bori.

 

Kako navodi Daily Beast, prijatelji su rekli da oni ne žele"dodatnu dramu". Zapravo, njima treba privatnost i šansa da zaštite svoju decu.

 

Ketrin i Vilijam su bili jasni oko toga da žele mir i tišinu za sebe i decu. Poseta Harija bi donela dramu i sve suprotno od onoga što im treba.

 

Drugi prijatelj je dodao: — Pomirili su se s otuđenjem od Harija i zadovoljni su da stvari ostanu takve.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

 

 

 

makonda-tracker